Βγήκε η προκήρυξη για προσλήψεις στη Σχολή Τεχνικής Εκπαιδεύσεως Αξιωματικών Μηχανικού

Η προκήρυξη για την πρόσληψη ωρομίσθιου διδακτικού προσωπικού στη Σχολή Τεχνικής Εκπαιδεύσεως Αξιωματικών Μηχανικού βγήκε.
Ειδικότερα, την πρόσληψη ωρομίσθιου διδακτικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την κάλυψη εκπαιδευτικών αναγκών του ακαδημαϊκού έτους 2021-2022 του Σχολείου Βασικής Τεχνικής Κατάρτισης του Βασικού Τμήματος Ανθυπολοχαγών Μηχανικού της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, που θα διεξαχθεί από 7 Μαρτίου έως 1 Απριλίου 2022, προκήρυξε η Σχολή Τεχνικής Εκπαιδεύσεως Αξιωματικών Μηχανικού (ΣΤΕΑΜΧ).
Πώς γίνεται η υποβολή των δικαιολογητικών
Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των 9 θέσεων καθηγητών θα πρέπει να υποβάλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, από την 1η Φεβρουαρίου 2022 μέχρι και την 11η Φεβρουαρίου 2022, προσωπικά στη διεύθυνση: «Σχολή Τεχνικής Εκπαιδεύσεως Αξ/κών Μηχανικού (ΣΤΕΑΜΧ)», οδός Παπαδιαμαντοπούλου 190, Τ.Κ. 15773, ΓΟΥΔΗ – ΑΘΗΝΑ. Επίσης, θα γίνονται δεκτές αιτήσεις με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, που θα αποστέλλονται με συστημένη επιστολή, μέσω κρατικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: «Σχολή Τεχνικής Εκπαιδεύσεως Αξ/κών Μηχανικού (ΣΤΕΑΜΧ)», οδός Παπαδιαμαντοπούλου 190, Τ.Κ. 15773, ΓΟΥΔΗ – ΑΘΗΝΑ και ημερομηνία κατάθεσης στο ταχυδρομείο 11 Φεβρουαρίου 2022.
Μετά την παραπάνω ημερομηνία δεν θα γίνεται δεκτή οποιαδήποτε αίτηση ή έγγραφο. Η προκήρυξη αναρτήθηκε σήμερα στη Διαύγεια (ώρα 13:44:31).

Tags

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες