Εκτεταμένες προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος θα σημειωθούν το Σάββατο 28 Μαρτίου 2026 σε περιοχές της Αττικής, λόγω εργασιών συντήρησης και κατασκευών στο δίκτυο.
Στον Δήμο Αθηναίων, οι διακοπές ξεκινούν από νωρίς το πρωί και εκτείνονται μέχρι το απόγευμα, επηρεάζοντας μεταξύ άλλων τις οδούς Σκαραμαγκά, Πατησίων, Ακαδημίας, Χρήστου Σμύρνης, Ζαλοκώστα και Σωκράτους. Παρεμβάσεις καταγράφονται και σε Κατεχάκη, Θεσσαλίας, Παπάφλεσσα, Λέσβου, Αγίας Ζώνης, Λιοσίων και Αργοναυτών, με διαφορετικά χρονικά διαστήματα μέσα στην ημέρα.
Στη Βούλα, διακοπή ρεύματος θα σημειωθεί από τις 11:30 έως τις 14:30 σε τμήματα των οδών Αγίου Ιωάννου και Ναυσικάς. Στη Βάρη, από τις 13:30 έως τις 15:00, επηρεάζεται εκτεταμένο δίκτυο δρόμων, μεταξύ των οποίων Ναυσικάς, Περικλέους, Άλκμηνης, Δασκάλου Αναστασίου, Θάσου, Ρόδου και Μαντικά.
Στον Άλιμο, οι διακοπές θα διαρκέσουν από τις 08:00 έως τις 12:00 και αφορούν οδούς όπως Δροσίνη, Μουλοπούλου, Λαμπρού Πορφύρα, Παπακώστα, Μαβίλη και Παπαδιαμάντη. Στην Καλλιθέα, επηρεάζονται οι οδοί Ματζαγριωτάκη και Κρέμου, με τις διακοπές να ξεκινούν από τις 08:00 και να φτάνουν έως τις 15:00 σε ορισμένα σημεία.
Στον Σαρωνικό, οι διακοπές είναι πολύωρες, από τις 08:00 έως και τις 16:00 ή 17:00, επηρεάζοντας περιοχές σε Λαγονήσι, Κουβαρά και γύρω οδικά δίκτυα. Αντίστοιχα, στην Πετρούπολη από τις 08:00 έως τις 16:00 διακοπές καταγράφονται σε πολλές οδούς, όπως Λεωνίδου, Υψηλάντου, Πλαταιών και Ερμού.
Στο Γαλάτσι, επηρεάζονται παροχές επί των οδών Χ. Τρικούπη, Κέας, Δρυοπίδος, Μυκόνου και σε τμήμα της λεωφόρου Βεΐκου, ενώ στα Μέγαρα οι εργασίες θα διαρκέσουν έως τις 17:00 σε ευρύτερες περιοχές γύρω από κεντρικούς δρόμους και το γήπεδο Βύζα.
Οι διακοπές εντάσσονται σε προγραμματισμένες εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ και κρίνονται απαραίτητες για τη συντήρηση και αναβάθμιση του δικτύου ηλεκτροδότησης. Οι πολίτες καλούνται να είναι προσεκτικοί κατά τις ώρες των εργασιών και να προγραμματίσουν τις ανάγκες τους αναλόγως.

