Διήμερη εκπαίδευση νέων εκπαιδευτών του Οργανισμού της ΕΕ για το Άσυλο πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα (εικόνες)

Διήμερη εκπαίδευση νέων εκπαιδευτών του Οργανισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Άσυλο με τίτλο «Becoming an EUAA trainer (BET)» πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου το διήμερο 4 και 5 Οκτωβρίου στην Αθήνα.   

Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε από τον Thierry de Henau (EUAA Content trainer – Senior Didactic and E-Learning Officer) και με συν-εκπαιδεύτρια την Τόνια Πατρικιάδου (EUAA Training Support Officer). Στην δια ζώσης εκπαίδευση συμμετείχαν δώδεκα άτομα, προσωπικό από το Υπουργείο και συνεργάτες από τον Οργανισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Άσυλο.

Η εκπαίδευση αυτή βασίζεται σε μια στρατηγική μικτής μάθησης: ξεκινά με ένα διαδικτυακό μέρος και συνεχίζει με μιάμιση ημέρα με δια ζώσης εκπαίδευση και έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει τη δυνατότητα πιστοποίησης των εκπαιδευτών.

 Ο σκοπός της εκπαίδευσης είναι να υποστηρίξει περαιτέρω την ανάπτυξη γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων γύρω από το θέμα. Η ενότητα στοχεύει να προετοιμάσει τους μελλοντικούς εκπαιδευτές να υλοποιήσουν τις εκπαιδευτικές συνεδρίες τους εφαρμόζοντας μια προσέγγιση με επίκεντρο τον εκπαιδευόμενο με εκπαιδευτικό υλικό από τον Οργανισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Άσυλο, να εξερευνήσουν τεχνικές εκπαίδευσης εμπλέκοντας τους εκπαιδευόμενους, καθώς και να διαχειριστούν κοινές προκλήσεις που μπορεί να προκύψουν κατά την εκπαίδευση.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες