Δύο μήνες φυγόποινος ο Χρυσαυγίτης Παππάς – Κάζο διαρκείας για την ΕΛΑΣ

Σε… φαντομά εξελίσσεται ο φυγόποινος υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής που συνεχίζει να διαφεύγει της σύλληψης παρά τις έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας σε χώρες του εξωτερικού και στην επαρχεία.
H συγκεκριμένη περίπτωση, λόγω και της σπουδαιότητας της, καθώς μιλάμε για ένα άτομο το οποίο όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές, τον «είχαν σε απόσταση ενός μέτρου» για να μην διαφύγει, όπως και τα υπόλοιπα καταδικασμένα μέλη της Χρυσής Αυγής, έχει προκαλέσει ένα κάζο διαρκείας, με την μια υπηρεσία να κατηγορεί την άλλη σχετικά με το πως κατάφερε να διαφύγει.
Όπως έχει επισημάνει το lawandorder.gr και σε παλαιότερο δημοσίευμά του, για τον εντοπισμό του Παππά, έχει συσταθεί ειδικό κλιμάκιο της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών προκειμένου να τον εντοπίσουν και τα τον οδηγήσουν στην φυλακή.
Παράλληλα με «ανοιχτές» κεραίες βρίσκονται και τα στελέχη της αντιτρομκρατικής και της Κρατικής ασφάλειας για τυχόν πληροφορίες σχετικά με την περιοχή που κρύβεται.
Η εξαφάνιση Παππά αποτελεί στοίχημα για την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, καθώς η κοινή γνώμη ζητάει την απόδοση δικαιοσύνης για τα θύματα της Χρυσής Αυγής, όπως άλλωστε έγινε με τα υπόλοιπα μέλη της οργάνωσης.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες