ΕΑΣΥΑ: Δικαίωση για τους συναδέλφους στην υπόθεση Ζακ Κωστόπουλου

Ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών (ΕΑΣΥΑ) Κυριακάκος Παναγιώτης ανήρτησε την ανακοίνωσή του σχετικά με την  δίκη του Ζακ Κωστόπουλου.

Κατά την ανάρτησή του, ο κύριος Κυριακάκος ανέφερε ότι από την αρχή η Ένωση Αθηνών είχε σταθεί στους αστυνομικούς που κατηγορούνταν για την δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου, ενώ ήταν βέβαιοι από την αρχή για την αθωότητά τους.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΕΑΣΥΑ

Η Ελληνική δικαιοσύνη σήμερα απεφάνθη για την πολύκροτη υπόθεση που αφορούσε την δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου. Μια απόφαση η οποία ήταν αθωωτική για τους εμπλεκόμενους αστυνομικούς οι οποίοι τότε εβρισκόμενοι σε διατεταγμένη υπηρεσία έλαβαν εντολή απ’ το κέντρο επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ να μεταβούν στο σημείο. Τα όσα ακολούθησαν είναι πλέον γνωστά στο πανελλήνιο. Ως Ένωση Αθηνών ευθύς εξαρχής σταθήκαμε δίπλα στους συναδέλφους μας όχι μόνο ηθικά αλλά παρέχοντάς τους και νομική στήριξη, όντας σίγουροι για την αθωότητα τους, έχοντας ταυτόχρονα πλήρη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη πως παρά τις εις βάρος τους κατηγορίες στο τέλος η αλήθεια θα λάμψει. Με ιδιαίτερη ικανοποίηση έγινε δεκτή η σημερινή απόφαση. Η ΕΑΣΥΑ ως το μεγαλύτερο πρωτοβάθμιο σωματείο έχει επισημάνει παρά πολλές φορές την ανάγκη για ένα ξεκάθαρο θεσμικό πλαίσιο, ένα ξεκάθαρο μνημόνιο ενεργειών ώστε οι συνάδελφοι μας να μην γίνονται έρμαια ασαφών εντολών που τους εκθέτουν σε μόνιμο κίνδυνο …

ΥΓ.. Για όσο χρονικό διάστημα διήρκεσε αυτός ο δικαστικός αγώνας, δίπλα στους συναδέλφους και μέλη μας ήταν πάντα παρών ο αντιπρόσωπος μας στην ομάδα Ζ Παπανδριανός Αλέξανδρος.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες