Εικόνα-ντοκουμέντο: Το ατύχημα με τα ταχύπλοα της ταινίας «Γάμος αλά ελληνικά» στην Ανάβυσσο – Ο λάθος υπολογισμός που έφερε τη σύγκρουση

Δύο ταχύπλοα τα οποία μετέφεραν μέλη της ταινίας «Γάμος αλά ελληνικά 3» συγκρούστηκαν σήμερα το πρωί στην Ανάβυσσο.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο ελαφρύς τραυματισμός ενός ατόμου, το οποίο ήπιε νερό και τρομοκρατήθηκε, ενώ αμέσως έσπευσαν 7 παραπλέοντα σκάφη.

Το «Law and Order» φέρνει στη δημοσιότητα φωτογραφία-ντοκουμέντο από το ατύχημα με τα ταχύπλοα της ταινίας «Γάμος αλά ελληνικά» στην Ανάβυσσο.

Εικόνα: Το ατύχημα με τα ταχύπλοα της ταινίας «Γάμος αλά ελληνικά»

το ατύχημα με τα ταχύπλοα της ταινίας «γάμος αλά ελληνικά» στην ανάβυσσο
Το ατύχημα με τα ταχύπλοα της ταινίας «Γάμος αλά ελληνικά» στην Ανάβυσσο / Φωτογραφία: Law and Order

Πώς έγινε το ατύχημα με τα ταχύπλοα

Σύμφωνα με τις πληροφορίες στο ατύχημα ενεπλάκησαν δύο ταχύπλοα, τα οποία μετέφεραν από οκτώ άτομα, 8 τεχνικοί στο ένα και 8 κομπάρσοι στο άλλοι και έπρεπε να διασταυρωθούν για ένα πλάνο.

Ωστόσο ένας λάθος υπολογισμός οδήγησε στο ατύχημα, καθώς τα δύο ταχύπλοο βρήκαν και ντελαπάρισε αυτό των τεχνικών.

Ο τραυματίας ήπιε νερό και τρομοκρατήθηκε, ενώ αμέσως έσπευσαν 7 παραπλέοντα σκάφη.



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

0 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ