Ένωση Αχαΐας: Ημέρα δικαίωσης – Επιτέλους οι μεταγωγές εκτελούνται από τους αρμόδιους εξωτερικούς φρουρούς

Για δικαίωση κάνει λόγο η Ένωση Αστυνομικών Αχαΐας, καθώς όπως αναφέρουν «μετά από 25 έτη επιτέλους αποκαταστάθηκε η νομιμότητα και οι μεταγωγές στα νοσηλευτικά ιδρύματα εκτελούνται από τους καθ’ ύλην αρμόδιους εξωτερικούς φρουρούς»
Η ανακοίνωση της Ένωσης Αχαΐας:
Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα για την Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας καθώς μετά από 25 έτη επιτέλους αποκαταστάθηκε η νομιμότητα και οι μεταγωγές στα νοσηλευτικά ιδρύματα εκτελούνται από τους καθ’ύλην αρμόδιους εξωτερικούς φρουρούς.
Μια μέρα δικαίωσης για την Ένωση μας που αγωνίστηκε διαχρονικά για το θέμα και για τους συναδέλφους μας αφού πολλοί αστυνομικοί θα ασχοληθούν με το κύριο έργο τους.
Μια μέρα που σίγουρα χρειάζεται να μνημονεύσουμε ανθρώπους οι οποίοι στήριξαν την προσπάθεια μας όπως ο Υφ Εξωτερικών κ Κατσανιωτης και οι βουλευτές κ Τσιγκρης, κ. Φωτήλας και κυρία Αλεξοπούλου , ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ Γερακαρακος και η πολιτική και Φυσική Ηγεσία ( ιδιαίτερα ο κ Οικονομου και η απερχόμενη ΓΓ Αντεγκληματικης κ. Νικολάου λόγω ότι είχαν το συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο) καθώς χωρίς την βούληση τους δεν θα είχε γίνει κάτι. Είχαν να αντιμετωπίσουν μια παθογένεια ετών και έδειξαν πράγματι ότι είχαν την βούληση να αποκατασταθεί μια αδικία ώστε οι πολίτες να νιώθουν ασφαλείς με τις δυνάμεις που θα αποδεσμεύονταν.
Αρωγός στην προσπάθεια μας ήταν και ο Διευθυντής Αστυνομίας Αχαΐας Ταξιάρχος κ. Ιωάννης Κυριακοπούλος με την αποφασιστικότητα που έδειξε παρά τις όποιες αντιδράσεις προέκυψαν στηριζοντας την προσπάθεια μας και συντονιζοντας τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες.
ΥΓ
Ένα μεγάλο προσωπικό ευχαριστώ στον Αστυνομικό Υποδιευθυντή κύριο Χριστολογλου Κων/νο που πίστεψε σε μένα και στο δίκαιο του αιτήματος καθώς και στον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας που ήταν δίπλα μας στον αγώνα. Έναν αγώνα επίπονο και με πολλές διακυμάνσεις συναισθημάτων.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες