Ένωση Ν/Α: «Συγχαρητήρια στη θεατρική ομάδα του Αρχηγείου για την παρουσίαση του θεατρικού έργου “Α.Γ.ΝΩΣΤΟΣ”»

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής (Ένωση Ν/Α) εξέδωσε ανακοίνωση με θέμα: «Συγχαρητήρια στη θεατρική ομάδα του Αρχηγείου για την παρουσίαση του θεατρικού έργου “Α.Γ.ΝΩΣΤΟΣ”».

Η ανακοίνωση της Ένωσης

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής συγχαίρει τους συναδέλφους της θεατρικής ομάδας του Α.Ε.Α., για το μοναδικό θέαμα που προσέφεραν την Τετάρτη 22/03/2023 και ώρα 19:30 στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ» στην Αργυρούπολη, με την παρουσίαση του θεατρικού έργου «Α.Γ.ΝΩΣΤΟΣ», των Βαγγέλη ΠΑΝΤΑΖΗ – Τάσου ΜΠΑΓΛΑΤΖΗ.

Όσοι παρευρέθησαν απόλαυσαν υψηλού επιπέδου ερμηνείες από όλους τους συμμετέχοντες, ενώ το αρμονικό «δέσιμο» του σκηνικού και του ήχου, έκανε τους θεατές στο τέλος της παράστασης να χειροκροτούν με ενθουσιασμό.

Αποδεικνύεται και πάλι ότι οι Έλληνες Αστυνομικοί πέρα από την άσκηση των υπηρεσιακών τους καθηκόντων μπορούν να διαπρέψουν και σε άλλους τομείς, αφού η συγκεκριμένη παράσταση κρίθηκε κατά γενική ομολογία εφάμιλλη μιας παράστασης απαρτιζόμενη από επαγγελματίες ηθοποιούς.

Ευελπιστούμε ότι θα συνεχιστεί η παρουσίαση του εν λόγω θεατρικού έργου και σε άλλες περιοχές, ώστε να μπορέσουν όσοι το δυνατόν περισσότεροι να θαυμάσουν την αξιέπαινη προσπάθεια των συναδέλφων μας.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες