Ένωση Ν/Α: Συνάντηση με τους Διοικητές και το προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος και Τμήματος Ασφαλείας Λαυρεωτικής

H Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Ατικής (Ένωση Ν/Α) την περασμένη Τετάρτη πραγματοποίησε συνάντηση με τους Διοικητές και το προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος και Τμήματος Ασφαλείας Λαυρεωτικής.

Στο επίκεντρο τέθηκε η υποστελέχωση των συγκεκριμένων υπηρεσιών. «Αυτή η δυσμενής κατάσταση, οδηγεί στη συσσώρευση οφειλόμενων ημερήσιων αναπαύσεων που αναπόφευκτα επιφέρει την εργασιακή εξουθένωση των συναδέλφων μας», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση της Ένωσης

Την Τετάρτη 14/09/2022 και ώρα 12:00, ο Αντιπρόσωπος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευάγγελος ΜΠΟΥΖΑΣ, πραγματοποίησε συνάντηση με τους Διοικητές και το προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος και Τμήματος Ασφαλείας Λαυρεωτικής.

Ειδικότερα, τόσο με τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Α/Β΄ ΜΠΟΓΔΑΝΙΔΗ Αχιλλέα, όσο και με τον Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Υ/Α΄ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Χρήστο, συζητήθηκαν εκτενώς τα προβλήματα που ταλανίζουν τις συγκεκριμένες Υπηρεσίες, με ιδιαίτερη έμφαση να δίνεται στην δυσκολία που δημιουργείται λόγω της έλλειψης ανθρώπινου δυναμικού.

Αυτή η δυσμενής κατάσταση, οδηγεί στη συσσώρευση οφειλόμενων ημερήσιων αναπαύσεων που αναπόφευκτα επιφέρει την εργασιακή εξουθένωση των συναδέλφων μας.

Επίσης, μεγάλο πρόβλημα το οποίο οδηγεί σε αδιέξοδο το Τμήμα Τάξης και Ασφαλείας του Δήμου Λαυρεωτικής, αποτελεί το γεγονός πως οι ήδη υποστελεχωμένες αυτές Υπηρεσίες καλούνται, πολλές φορές και επί καθημερινής βάσεως, να ενισχύουν άλλες Υπηρεσίες αρκετές εκ των οποίων να βρίσκονται πολλά χιλιόμετρα μακριά από την πόλη του Λαυρίου.

Τέλος, συζητήθηκαν προβλήματα της ευρύτερης περιοχής και κυρίως, το φλέγον ζήτημα της αστυνόμευσης με το οποίο είναι επιφορτισμένες αμφότερες οι Υπηρεσίες, δίνοντας έμφαση στην εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες.

Η Ένωσή μας, σεβόμενη τους συναδέλφους και μαχόμενη για τα δικαιώματά τους, πάντα θα αναδεικνύει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, με γνώμονα την επίλυσή τους.

 

 

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες