Επεισόδια στο ΑΠΘ: Στο Ιπποκράτειο φοιτητής με τραύμα στο αυτί, εμβοές και ζάλη από την κρότου λάμψης αστυνομικού

Διεκομίσθη στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ένας 20χρονος φοιτητής έπειτα από τα επεισόδια που σημειώθηκαν σήμερα Πέμπτη (26/05) στον προαύλιο χώρο του ΑΠΘ.

Ο φοιτητής φέρει ένα θλαστικό τραύμα πώγωνος και αιτιώμενος άλγος στο δεξιό αυτί, εμβοές και ζάλη. Από ΩΡΛ έγινε η εκτίμηση και η συρραφή του θλαστικού τραύματος καθώς και ακουόγραμμα από το οποίο δεν προέκυψαν παθολογικά ευρήματα.

Έπειτα ακολούθησε οδοντιατρική εκτίμηση κατά την οποία δεν προέκυψαν παθολογικά ευρήματα , αλλά προληπτικά συνεστήθη διενέργεια πανοραμικής ακτινογραφίας και γναθοχειρουργική εκτίμηση από το Γ.Ν Παπανικολάου.

Τέλος εκτιμήθηκε από τους Νευροχειρουργούς, έγινε και αξονική εγκεφάλου, από όπου δεν προέκυψαν παθολογικά ευρήματα.

Ο 20χρονος έφυγε από το νοσοκομείο με οδηγίες και αντιβιωτική αγωγή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @faseismos_kai_frikes

Η στιγμή που τα ΜΑΤ ρίχνουν σε ευθεία βολή κρότου λάμψης σε φοιτητές

Το φως της δημοσιότητας είδε ένα βίντεο από τη στιγμή των επεισοδίων στο ΑΠΘ, το οποίο καταγράφει τον κρότο λάμψης που φεύγει από την μεριά των ΜΑΤ σε ευθεία βολή προς τους φοιτητές.

Υπενθυμίζεται ότι τα επεισόδια σημειώθηκαν νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης (26/05) στο ΑΠΘ, μεταξύ της αστυνομίας και των φοιτητών είχαν ως αποτέλεσμα δύο τραυματισμούς, εκ των οποίων ο ένας είναι πιο σοβαρός.

Αμφότεροι προκλήθηκαν από τις κρότους λάμψεις που έριξαν οι δυνάμεις των ΜΑΤ προς τους νεαρούς, με μαρτυρίες να αναφέρουν πως έγιναν με ειδικό όπλο και μάλιστα σε ευθεία βολή.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες