Εξαφάνιση 19χρονης από Κορωπί: Παραμένει «άφαντη» για 2 μήνες

Έχουν περάσει 81 ολόκληρες ημέρες από την στιγμή που χάθηκαν τα ίχνη της 19χρονης Άρτεμης Βασίλη από την περιοχή του Κορωπίου.
Αστυνομικές πηγές που παρακολουθούν την συγκεκριμένη υπόθεση, εκτιμούν πως η κοπέλα, που είναι ενήλικη, άρα ελεύθερη να κινηθεί οπουδήποτε και να έχει συναναστροφές με όποιο άτομο επιθυμεί, έχει φύγει με ίδια θέληση.
Αυτό που διερευνούν σε κάθε περίπτωση, είναι το ενδεχόμενο η ζωή της να βρίσκεται σε κίνδυνο, κάτι που επισήμως τουλάχιστον δεν έχει καταγγελθεί στην ΕΛ.ΑΣ. Παρά τις έρευνες που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή που αναφέρθηκε η εξαφάνισή της, δεν έχει εντοπιστεί η 19χρονη , αλλά δεν έχει επίσης αναφερθεί επισήμως και κάτι αξιοποιήσιμο και βάσιμο σχετικά με απειλή κατά της ζωής της. Κάτι τέτοιο όμως, έχουν αναφέρει άτομα του κύκλου της 19χρονης, χωρίς όμως να υπάρχει κάτι απτό προκειμένου να διερευνήσουν οι αρχές.
Η τελευταία φορά που αυτόπτες μάρτυρες είδαν την 19χρονη Άρτεμης Βασίλη, ήταν την ημέρα της εξαφάνισής της, στις 16 Οκτωβρίου στις 17:50 το απόγευμα στην συμβολή της Λεονταρίου και Δέδε στην Κάντζα. Αστυνομικές πηγές δεν αποκλείουν το γεγονός η 19χρονη να έχει φύγει και να ζει πλέον σε κάποια περιοχή της επαρχίας.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες