Τέλος στην αγωνία: Βρέθηκε ο 36χρονος που αγνοούνταν στη Δίρφυ

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του 36χρονου άνδρα ο οποίος αγνοούνταν από το βράδυ της Τετάρτης (18/5) στην περιοχή Λειρί στη Δίρφυ. Εντοπίστηκε σώος στη Λούτσα Ευβοίας.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική ο περιπατητής έχασε τον προσανατολισμό του στην προσπάθειά του να φτάσει στο καταφύγιο στη Δίρφυ κι επικοινώνησε με το Σώμα για να τον εντοπίσουν, ωστόσο η επικοινωνία μαζί του είναι δύσκολη. Άμεσα κινητοποιήθηκαν δυνάμεις που είχαν εντοπίσει ήδη το όχημά του.

Την Πέμπτη ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στις έρευνες για τον εντοπισμό του, ενώ συνδρομή  παρείχε και ελικόπτερο του ΕΚΣΕΔ. Συνολικά, επιχείρησαν 19 πυροσβέστες με την Ορειβατική Ομάδα Έρευνας-Διάσωσης (Ο.Ο.Ε.Δ) της 7ης ΕΜΑΚ, ελικόπτερο του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ) ενώ συνδρομή παρείχαν επίσης, ο ελληνικός ορειβατικός σύλλογος Χαλκίδας, η ελληνική ομάδα διάσωσης, εθελοντές καθώς και η ΕΛΑΣ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Tags

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες