Με φοιτητές του πανεπιστημίου «Harvard Kennedy School of Government» συναντήθηκε ο Παναγιωτόπουλος

Αντιπροσωπεία από δεκαέξι φοιτητές του πανεπιστημίου “Harvard Kennedy School of Government” δέχθηκε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, στην αίθουσα συνεδριάσεων «Ιωάννης Καποδίστριας» του υπουργείου.

Στο χαιρετισμό του ο κ. Παναγιωτόπουλος αναφέρθηκε στη Στρατηγική Αμυντική Συνεργασία Ελλάδος – ΗΠΑ, στη συνδρομή που έχει παράσχει η χώρα μας στην Ουκρανία, στην κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο και στην προκλητική συμπεριφορά της Τουρκίας έναντι της χώρας μας.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος σημείωσε ότι η Ελλάδα σέβεται το Διεθνές Δίκαιο, προάγει το διάλογο και αποτελεί πυλώνα ειρήνης, ασφάλειας και σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή.

Παρόντες ήταν επίσης ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος ο οποίος έγραψε σχετικά στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter: “Συζητήσαμε για την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, την τουρκική προκλητικότητα, τον ρόλο της Ελλάδας για την ασφάλεια και σταθερότητα, καθώς και για την συνεισφορά των Ενόπλων Δυνάμεων στη Στρατηγική Σχέση Ελλάδας-ΗΠΑ”.

Tags

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες