Γεωργία Μπίκα: Καταπέλτης η εισαγγελέας – «Έπλασε μία ιστορία με θύμα την ίδια, ακόμα και οι μώλωπες στα πόδια ήταν από τροχαίο»

Προϊόν μυθοπλασίας θεωρεί η εισαγγελέας την καταγγελία για τον βιασμό που έκανε η 24χρονη Γεωργία Μπίκα στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με το πόρισμά της.

Η Κυριακή Κλιάμπα, εισαγγελέας Πρωτοδικών, έκανε πρόταση προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών που θα εκδόσει το βούλευμα για την παραπομπή ή όχι της υπόθεσης στο εδώλιο. Η Εισαγγελέας κάνει λόγο για μια πλασματική ιστορία που «ύφανε» η Γεωργία Μπίκα με αποτέλεσμα να μην έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Δεν υπήρξε βιασμός και δεν προκύπτει η παρουσία άλλων ατόμων στο δωμάτιο, όπως υποστηρίζει η Εισαγγελέας ενώ σύμφωνα με το Ράδιο Θεσσαλονίκη, ζητά την αθώωση του Βασίλη Λεβέντη, του 27χρονου που κατηγορούνταν για τη σεξουαλική κακοποίηση της νεαρής, καλώντας τη Γεωργία Μπίκα να πληρώσει και τα δικαστικά έξοδα. Πρόκειται για ένα ποσό γύρω στα 1.500 ευρώ για το παράβολο των δικαστηρίων και όλα τα έξοδα για τη δικογραφία, πέραν της αμοιβής του δικηγόρου.

«Έχει διαρρεύσει η εισαγγελική πρόταση και σίγουρα δεν έγινε από την πλευρά των δικηγόρων. Βέβαια, δεν έχει σημασία γιατί σημασία έχει ότι η πρόταση της εισαγγελέα λέει ότι ακόμα και οι μώλωπες στα πόδια είχαν προκληθεί από ένα τροχαίο που είχε την ημέρα της καταγγελίας και όχι από τον καταγγελλόμενο βιασμό. Επίσης, η ίδια είχε πει ότι είχε έμμηνο ρύση αλλά οι εξετάσεις το καταρρίπτουν αυτό. Έπλασε μία ιστορία με θύμα την ίδια και είπε ασύστολα ψεύδη», σημειώνεται στο Ράδιο Θεσσαλονίκη.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες