Γλυφάδα: Θύμα ξυλοδαρμού κατήγγειλε ότι έπεσε επιχειρηματίας από τον αλλοδαπό συνέταιρό του

Θύμα ξυλοδαρμού κατήγγειλε πως έπεσε επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στο χώρο των φωτοβολταικών σε εστιατόριο στη Γλυφάδα μετά την αντιδικία που φέρεται να είχε με το αλλοδαπό συνέταιρο του αναφορικά με τη διαχείριση της εταιρείας τους.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο επιχειρηματίας και θύμα ξυλοδαρμού, ο αλλοδαπός συνέταιρος του με τον οποίο έχουν συστήσει μαζί εταιρία τον κάλεσε για φαγητό το βράδυ της Δευτέρας (29/4) σε γνωστό εστιατόριο της Γλυφάδας.

Όταν έφτασε εκεί ο επιχειρηματίας, ο συνέταιρος του μαζί με τον άλλα άτομα όπως καταγγέλλει ο επιχειρηματίας τον οδήγησαν στον πατάρι του καταστήματος και τον γρονθοκόπησαν σε πολλά σημεία του σώματος του.

Το θύμα φέρεται να έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ενώ οι δικηγόροι του κατήγγειλαν το περιστατικό στις αστυνομικές αρχές.



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

0 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ