Η απόλυτη ανατροπή για τον Φιλιππίδη: «Ντρέπεται να αντικρίσει το γιο του»

Για την απόλυτη ανατροπή στη ζωή του Πέτρου Φιλιππίδη γράφει σήμερα η εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ. Συγκεκριμένα το DARK ROOM αναφέρει ότι «Ντρέπεται να αντικρίσει το γιο του». Εξετάζει ακόμα και την πώληση της οικίας στο Ψυχικό για να μετακομίσει στους Κουκλιούς που έχει σπίτι.
Σύμφωνα με «Τα Νέα», ο Πέτρος Φιλιππίδης σκέφτεται να μετακομίσει εκτός πρωτεύουσας και συγκεκριμένα στα Ιωάννινα και στο χωριό Κουκλιοί, τόπο καταγωγής της μητέρας του, όπου διαθέτει σπίτι, μέχρι τουλάχιστον να κοπάσει ο θόρυβος.
Μετά και τις σοκαριστικές καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας ο Πέτρος Φιλιππίδης αντιμετωπίζει ένα τσουνάμι επαγγελματικών ακυρώσεων, καθώς αφενός η ΕΡΤ τον έκοψε από το πετυχημένο σίριαλ Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, η Digea σταμάτησε μαζί του τη συνεργασία που υπήρχε για τα επόμενα σποτ και απέσυρε αυτό που ήδη προβαλλόταν, ενώ και η 20ετής συνεργασία του με το θέατρο Μουσούρη και τον παραγωγό Κάρολο Παυλάκη, υπό το βάρος των αποκαλύψεων, θεωρείται σχεδόν δεδομένο ότι δεν θα μπορέσει να συνεχιστεί.
Το σπίτι στο Ψυχικό – Οι φήμες για πλειστηριασμό
Ο Πέτρος Φιλιππίδης, δεν έχει κάποια τεράστια περιουσία και όπως έχει πει ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του, στα χρόνια της κρίσης: «Ζούσαμε μια καλή ζωή και πληρωνόμασταν καλά. Από το θέατρο, βέβαια, για να το ξεκαθαρίσουμε, δεν γίνεται κανείς πλούσιος, η τηλεόραση έκανε τη διαφορά στα οικονομικά μας. Με δεδομένο ότι δεν είχαμε κάποια εικόνα αυτής της απότομης μεταστροφής του κλίματος, όσο καλό κουμάντο και να έκανες, αν δυο χρόνια μείνεις εκτός τηλεόρασης, τα έτοιμα έχουν φαγωθεί.. Ένα σπίτι κι ένα αυτοκίνητο έχω όλο κι όλο. Αυτά προσπαθώ να διατηρήσω. Και το αυτοκίνητο μάλιστα όχι. Δεν με ενδιαφέρει. Θα το δώσω. Έχω καταθέσει πινακίδες».
Για το εν λόγω σπίτι στο Ψυχικό, ένα εντυπωσιακό και μεγάλο σπίτι που είχε φτιάξει ο ηθοποιός με την σύζυγό, υπήρξαν φήμες το 2018 ότι βγαίνει σε πλειστηριασμό αντί 600.000 ευρώ, φήμες που είχε διαψεύσει κατηγορηματικά τότε ο Πέτρος Φιλιππίδης, αναφέροντας μάλιστα ότι θα κινούνταν νομικά κατά της εφημερίδας που είχε αναπαράγει τις φήμες.
Διαβάστε και:
Αλλάζει ζωή ο Πέτρος Φιλιππίδης

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες