Η δημοσιογράφος Γ. Παπαδάκου πάει τη Ελ. Ράικου στα δικαστήρια

Στα δικαστήρια εναντίον της πρώην επικεφαλής της εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένης Ράικου, ανακοινώνει ότι θα προσφύγει η δημοσιογράφος Γιάννα Παπαδάκου.
Να σημειωθεί ότι χθες με την κατάθεσή της στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής η κυρία Ράικου ενέπλεξε την κυρία Παπαδάκου στην υπόθεση της Novartis, χαρακτηρίζοντας την στην ουσία, ως προπομπό του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, ο οποίος προσπαθούσε σύμφωνα με την εισαγγελέα, να χειραγωγήσει την έρευνα της για την φαρμακοβιομηχανία.
Απαντώντας στις αιτιάσεις αυτές της κυρίας Ράικου η δημοσιογράφος αναφέρει σε δήλωσή της:
«Για τις αθλιότητες της κατάθεσης της κ. Ράικου χτες στη Βουλή τις οποίες είχε επαναλάβει και στον Άρειο Πάγο και οι οποίες με αφορούν, έχω ήδη καταθέσει μήνυση εναντίον της από τις 27/09/2019. Ακολουθεί και αγωγή. Δηλώνω πάντως, ότι όποιος ή όποια αναπαρήγαγε ή πρόκειται να αναπαράξει αυτές τις αθλιότητες, θα έχει τις νομικές συνέπειες που πρέπει, αφού θα προσφύγω στην Ελληνική Δικαιοσύνη, ασκώντας τα νόμιμα δικαιώματά μου.
Και μια σημαντική επισήμανση: Τα εμβάσματα προς το σύζυγό της από φαρμακευτικές εταιρίες ,που είχα αποκαλύψει το 2018 (είχα μιλήσει για ποσό πάνω από 4.500 χιλιάδες ευρώ) τα οποία έφθασαν στη Βουλή , με δικαιώνουν πλήρως και την εκθέτουν απολύτως σε σχέση με τους ισχυρισμούς της ότι την συκοφάντησα! Η Δημοσιογραφία , όταν βασίζεται στην αγωνία μόνο για την Αλήθεια μπορεί να νικήσει το ψέμα και τα δήθεν αφηγήματα περί σκευωρίας . Η γιαγιά μου έλεγε πάντα ότι το «ψέμα έχει κοντά ποδάρια!» Τα υπόλοιπα στα δικαστήρια…

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

95 Απαντήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες