Η Ένωση Αστυνομικών Ηλείας συγχαίρει του αστυνομικούς που εξιχνίασαν κλοπές εκκλησιαστικών ειδών

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας έδωσε συγχαρητήρια σε αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας που εξιχνίασαν κλοπές εκκλησιαστικών ειδών.
Η ανακοίνωση της Ένωσης:
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους συναδέλφους του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας για την καθοριστική τους συμβολή στην εξι-χνίαση δύο περιπτώσεων διακεκριμένων κλοπών, από τόπο προορισμένο για θρησκευτική λατρεία. Ειδικότερα οι συνάδελφοι του ανωτέρω τμήματος, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, προέβησαν στην σύλληψη δύο ημεδαπών στην κα-τοχή των οποίων ανευρέθηκαν αφαιρεθέντα κοσμήματα, που είχαν αφιερωθεί ως τάματα από πιστούς στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Φραγκαβίλας Αμαλιάδας και είχαν αφαι-ρεθεί προ τριών ημερών, τμήμα λειψάνου του Αγίου Χαράλαμπου που είχε αφαιρεθεί από τον ομώνυμο Ιερό Ναό Πατρών προ πέντε ημερών καθώς και πλήθος κοσμημάτων η προέ-λευση των οποίων ερευνάται.
Η επιτυχία αυτή του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας έρχεται να προστεθεί σε αυτή της άμεσης εξιχνίασης κλοπής σχαρών αποχέτευσης από το 1ο και 2ο ΕΠΑΛ Ήλιδας και στην σύλληψη αλλοδαπού υπηκόου στην περιοχή της Ν.Μανωλάδας στην κατοχή του οποίου ανευρέθηκαν 120 γραμμάρια αποξηραμένης κάνναβης.
Ο επαγγελματισμός και η μεθοδική εργασία των συναδέλφων που στελεχώνουν το Τμήμα Ασφαλείας Ήλιδας, συμβάλουν καθοριστικά στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και στην εδραίωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών της Ηλείας, αποτελώντας παράλληλα εχέγγυο για μελλοντικές επιτυχίες.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες