«Βόμβα» Κασιδιάρη: Παράγοντας της κυβέρνησης Σαμαρά συνομιλούσε με άνθρωπο του Ρουπακιά

Σε μια δήλωση-«βόμβα» προχώρησε ο καταδικασμένος Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος σήμερα προσήλθε στο Εφετείο Αθηνών όπου συνεχίζεται η δίκη της Χρυσής Αυγής και ζήτησε να λάβει το λόγο.
«Οφείλω να προβώ σε και δήλωση προσκομίζοντας παράλληλα ένα στοιχείο, που υπάρχει στη δικογραφία αλλά έχει διαφύγει του δικαστηρίου. Ένα συνταρακτικό στοιχείο. Στην υπόθεση αυτή υπάρχουν πολιτικές κρίσιμες παρεμβάσεις», είπε.
Και συνέχισε: «Πηγαίνω στις άρσεις τηλεφωνικού απορρήτου που έγιναν μετά το βράδυ της δολοφονίας. Στις 19 Σεπτεμβρίου 2013 εμφανίζεται επανειλημμένως τηλεφωνικός αριθμός που συνδέεται με ανώτατο κυβερνητικό παράγοντα της κυβέρνησης Σαμαρά. Ο Τηλεφωνικός αριθμός ανήκει στη Γενική Γραματεια συντονισμού του κυβερνητικού έργου. Μιλάμε για ανώτατο στέλεχος της κυβέρνησης. Το τηλέφωνο αυτό πιστώνεται στον Δ.Μ., που είναι ο εξ απορρήτων του Σαμαρά».
«Ο συγκεκριμένης τηλεφωνικός αριθμός έχει τηλεφωνική επικοινωνία την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, δυο ήμερες πριν τη δολοφονία, με πρόσωπο που έχει σχέση με τον καθ’ ομολογία δολοφόνο Ρουπακιά. Υπάρχουν συνεχείς τηλεφωνικές επικοινωνίες το καλοκαίρι. Ζητώ ως κατηγορούμενος να διαλευκανθεί η υπόθεση ακόμη και αυτή την κρίσιμη ώρα. Έχει καταστραφεί η ζωή μου κυριολεκτικά, αλλά και ηθικά. Έχω καταδικάσει αυτό το έγκλημα. Δεν έχω καμία σχέση, δεν υπάρχει καμία δική μου επικοινωνία. Ζητώ να διευθετηθούν τα στοιχεία. Ζητώ ο εν λόγω κυβερνητικός παράγοντας να έρθει εδώ στο δικαστήριο να εξηγήσει τι έλεγε, στην προκειμένη περίπτωση τι έλεγαν σε όλα αυτά τα τηλέφωνα. Ζητώ την κατά αντιπαράσταση εξέτασή του μαζί μου», κατέληξε ο Ηλίας Κασιδιάρης.
Διαβάστε και:
Στη δίκη της Χρυσής Αυγής εμφανίστηκε ο Κασιδιάρης – Εμμένει στη θέση της η εισαγγελέας – Ο διάλογος της προέδρου με τον συνήγορο υπεράσπισης του Γ. Λαγού

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες