Καλλιθέα: Συγκλονίζει η 37χρονη έγκυος που απέβαλε μετά από επίθεση του πρώην της – «Με πίεζε στην κοιλιά με το γόνατο»

Νέες συγκλονιστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως για την υπόθεση άγριου ξυλοδαρμού μιας 37χρονης εγκύου από τον 28χρονο πρώην σύντροφό της στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο κατηγορούμενος φέρεται να επιτέθηκε με πρωτοφανή αγριότητα στη γυναίκα, επειδή εκείνη αρνήθηκε να διακόψει την εγκυμοσύνη της, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά η ίδια και να χαθεί το έμβρυο που κυοφορούσε.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης, στο διαμέρισμα της 37χρονης στην Καλλιθέα.

Εκεί μετέβη ο 28χρονος πρώην σύντροφός της και, σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, άρχισε να τη χτυπά με ιδιαίτερη σφοδρότητα.

Για περίπου μιάμιση ώρα, φέρεται να της πετούσε αντικείμενα, να τη γρονθοκοπεί σε διάφορα σημεία του σώματός της, κυρίως στα πλευρά και την κοιλιά, ενώ στη συνέχεια την έριξε στο πάτωμα και συνέχισε να τη χτυπά.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η επίθεση επικεντρώθηκε στην κοιλιακή χώρα, καθώς ο 28χρονος δεν επιθυμούσε τη συνέχιση της εγκυμοσύνης.

Καλλιθέα: Σοκάρει η μαρτυρία της 37χρονης εγκύου

Η ίδια η 37χρονη περιέγραψε στις Αρχές τις στιγμές που βίωσε, αναφέροντας:

«Με πέταξε στο κρεβάτι και ενώ ήμουν ξαπλωμένη ήρθε από πάνω μου και έβαλε το πόδι του στην κοιλιά μου και με πίεζε. Συνέχισε να το κάνει με το γόνατο μέχρι που κατάφερα να τον απομακρύνω».

Μετά την επίθεση, η 37χρονη διακομίστηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο «Αττικόν», όπου νοσηλεύεται.

Οι γιατροί που την εξέτασαν έκριναν αναγκαίο να προχωρήσουν σε καισαρική επέμβαση.

Ωστόσο, το έμβρυο, ένα κοριτσάκι, δεν κατάφερε να επιβιώσει.

Για την κατάσταση στην οποία μεταφέρθηκε η γυναίκα στο νοσοκομείο μίλησε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, ο οποίος ανέφερε:

«Ήταν μελανιασμένη παντού, πόναγε όλο της το σώμα και το χειρότερο όλων ήταν ότι ήταν έγκυος και είχε τραυματιστεί το έμβρυο, το μωρό, κοριτσάκι δυστυχώς έχασε την ζωή του».

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η 37χρονη στους αστυνομικούς, ο πρώην σύντροφός της, όταν πληροφορήθηκε ότι ήταν έγκυος, επέμενε να διακόψει την κύηση και να προχωρήσει άμεσα σε έκτρωση.

Όπως φέρεται να ανέφερε, αρχικά προσπάθησε να την πείσει να τερματίσει την εγκυμοσύνη, όμως εκείνη αρνήθηκε.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, στη συνέχεια ακολούθησε η βίαιη επίθεση.

Καθοριστική αποδείχθηκε η παρέμβαση μιας γυναίκας που διέμενε στην ίδια πολυκατοικία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήταν το μοναδικό άτομο που άκουσε τις φωνές από τους πάνω ορόφους, κατέβηκε για να διαπιστώσει τι συνέβαινε και ενδεχομένως συνέβαλε ώστε να αποτραπούν ακόμη χειρότερες εξελίξεις.

Καλλιθέα: Συνελήφθη ο δράστης

Ο 28χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας.

Η απολογία του ενώπιον του ανακριτή έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη εβδομάδα.

Σε βάρος του έχουν ασκηθεί, μεταξύ άλλων, ποινικές διώξεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας, βαριά σωματική βλάβη και διακοπή κύησης.



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

0 Σχόλια
Oldest
Newest
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ