Κατερινόπουλος για Δασκαλάκη: «Τεστ πατρότητας έχει γίνει;»

«Τεστ πατρότητας έχει γίνει;» διερωτήθηκε ο Θανάσης Κατερινόπουλος κατά τη διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, το βράδυ της Παρασκευής.

«Έχουμε ακούσει και από τη Ρούλα Πισπιρίγκου και από τον Μάνο Δασκαλάκη ότι ζήτησαν και έγινε γονιδιακός έλεγχος για να δουν αν υπάρχει κάποιο κληρονομικό πρόβλημα υγείας στα παιδιά. Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω τους επιστήμονες: Έχουν κάνει τεστ DNA; Αυτό έχει σημασία και για τους γονείς, αλλά και για τις ερευνητικές αρχές, γιατί μπορεί να δώσει πολλές απαντήσεις. Και ο νοών νοείτω», είπε αρχικά ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

«Τεστ πατρότητας και για τα τρία παιδιά», είπε ο Θανάσης Κατερινόπουλος

Τότε η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star τον ρώτησε αν αναφέρεται σε τεστ πατρότητας. «Ακριβώς», απάντησε ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

«Η μητρότητα είναι δεδομένη. Να γίνει τεστ πατρότητας και για τα τρία παιδιά» συμπλήρωσε, επισημαίνοντας πως «είναι μια απορία που έχει πάρα πολύς κόσμος μετά από όλα αυτά που βλέπουμε και αυτή τη διάσταση απόψεων που εμφανίζουν οι δύο γονείς στα ΜΜΕ, ενώ πίσω από τις κάμερες κάνουν άλλα».

Δείτε όσα είπε ο Θανάσης Κατερινόπουλος από το 22:25:

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες