Κλήθηκαν οι δημοσιογράφοι Τέλλογλου και Κουκάκης να καταθέσουν για τις τηλεφωνικές υποκλοπές

Ο  δημοσιογράφος Τάσος Τέλλογλου κλήθηκε και θα προσέλθει αύριο να καταθέσει στον εισαγγελέα  του Αρείου Πάγου Ισίδωρο  Ντογιάκο, ο οποίος διεξάγει ο ίδιος προκαταρκτική έρευνα για τον τρόπο που διέρρευσαν, εκτός ΕΥΠ, στοιχεία που περιέχονται σε άκρως απόρρητα κρατικά έγγραφα και αφορούν τις τηλεφωνικές υποκλοπές σε βάρος του  πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη και των δημοσιογράφων Θανάση Κουκάκη και   Σταύρου Μαλιχούδη, έχει κληθεί αύριο να καταθέσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Τέλλογλου κλήθηκε να καταθέσει και για τυχόν παρακολούθηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη το 2018, ενώ ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με αφορμή  την σχετική  αναφορά στο twitter του δημοσιογράφου που διενήργησε δημοσιογραφική έρευνα για την υπόθεση των υποκλοπών.

Σύμφωνα  με ένα twitter του δημοσιογράφου «ο ιδιώτης, που δραστηριοποιείτο επί της προηγούμενης κυβέρνησης στο να ”ακούει” τον αρχηγό της αντιπολίτευσης στις πιο προσωπικές του στιγμές, όταν μιλάει με την σύζυγο ή την κόρη του κάνει τώρα το ίδιο με άλλους, μερικοί ανήκουν και στο ίδιο κόμμα με τους παραιτηθέντες».

Παράλληλα, έχει κληθεί  να καταθέσει ενώπιον του κ. Ντογιάκου, στις 16 Αυγούστου 2022,  ο δημοσιογράφος Θανάσης  Κουκάκης.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες