Κολωνός – Δικηγόρος 33χρονου: «Δεν έχει την πνευματική δυνατότητα να ξεχωρίσει μια 12χρονη από μια 17χρονη»

Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε ο δικηγόρος ενός εκ των συλληφθέντων για την υπόθεση βιασμών του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό.

Ο κ. Γιάννης Μπαρκαγιάννης είναι ο δικηγόρος του 33χρονου που συνελήφθη και κατηγορείται πως είναι ένας από τους άνδρες που βίασαν τη 12χρονη.

Ο κ. Μπαρκαγιάννης είπε πως ο 33χρονος αρνείται ότι ήρθε ποτέ σε σεξουαλική επαφή με τη 12χρονη, αν και τη συνάντησε δύο φορές.

Αποκάλυψε πως «στο πρώτο ραντεβού που είχε κλείσει με την ανήλικη, εκείνη τού ζήτησε να βάλει πετσέτες στα παράθυρα του αυτοκινήτου», για να μην φαίνεται τι γίνεται στο εσωτερικό του οχήματος, συμπληρώνοντας πως κάτι τέτοιο δεν έγινε, καθώς ο πελάτης του, όπως ισχυρίζεται «έχει χρόνια κατάθλιψη και κλειστοφοβία».

Η ανήλικη έφυγε λέγοντας πως «θα δώσω τα χρήματα στη μητέρα μου», αλλά δεν επέστρεψε ποτέ, είπε ο κ. Μπαρκαγιάννης, λέγοντας πως υπάρχουν γραπτά μηνύματα μεταξύ του 33χρονου και της 12χρονης επ΄ αυτού.

Σε ό,τι αφορά τον πελάτη του, αφού επεσήμανε πως αρνείται κάθε σεξουαλική επαφή με την ανήλικη, είπε ότι ο 33χρονος «δεν έχει ικανή πνευματική δυνατότητα να διακρίνει μια 12χρονη από μια 17χρονη» και πως για να πιστοποιηθεί αυτό διορίστηκε ψυχίατρος ως τεχνικός σύμβουλος του 33χρονου.

Σε ό,τι αφορά τις συνομιλίες που είχε ο πελάτης του με το προφίλ της 12χρονης, ο δικηγόρος είπε «Θεωρούμε βέβαιο ότι μιλούσε άλλος και όχι το κορίτσι», επικαλούμενος το ύφος και το περιεχόμενο των μηνυμάτων, λέγοντας μεταξύ άλλων «είναι δυνατόν 12χρονων κορίτσι να ξέρει για e-banking και να του απαντά γιατί δεν φαίνεται η μεταφορά των χρημάτων στο ΑΤΜ;».

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες