Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σαββατοκύριακο στην Κηφισίας και την Κυριακή σε Άλιμο και Παλαιό Φάληρο

Το Σαββατοκύριακο (16 και 17/04) θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Λεωφόρο Κηφισίας, λόγω εκτέλεσης έργων και στο Παλαιό Φάληρο και τον Άλιμο την Κυριακή, λόγω της διεξαγωγής του αγώνα δρόμου με την επωνυμία «13ος Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος».

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Κηφισίας το Σαββατοκύριακο

Ειδικότερα, σε προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην δεξιά λωρίδα της Λ. Κηφισίας, κάτω από τον ανισόπεδο κόμβο Κατεχάκη, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κηφισιά, θα προχωρήσει η ΕΛΑΣ το Σάββατο (16/4) και την Κυριακή (17/4) λόγω εκτέλεσης έργων.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν από τις 07.00 έως τις 15.00.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή των Βαΐων σε Παλαιό Φάληρο και Άλιμο

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα προχωρήσει η Τροχαία την Κυριακή (17/4) σε Παλαιό Φάληρο και Άλιμο λόγω της διεξαγωγής του αγώνα δρόμου με την επωνυμία «13ος Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος».

Ειδικότερα σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της ΕΛΑΣ θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, κατά τις ώρες 05.00 έως 13.00, στις εξής λεωφόρους:

  • Λ. Ποσειδώνος, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Συγγρού (θέση Ψαλίδι) και της Λ. Αμφιθέας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα.
  • Παλαιά Λ. Ποσειδώνος, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ιωάννου Φιξ και της Νέας Λ. Ποσειδώνος, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα.

Επιπρόσθετα θα γίνει προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης αυτών, κατά τις ώρες 04.00 έως 13.00, στην Ανώνυμη Οδό (έμπροσθεν Θ/Κ Αβέρωφ -Δημοτικού Κολυμβητηρίου Π. Φαλήρου), στο τμήμα της από την νότια είσοδο της Μαρίνας Φλοίσβου έως την οδό Μωραϊτίνη (έμπροσθεν TAE KWON DO) και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.

Κατά την διάρκεια της διακοπής, η διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα πραγματοποιείται:

  • Από Αθήνα προς Γλυφάδα: Μέσω της Λ. Αμφιθέας.
  • Από Πειραιά προςΓλυφάδα: Μέσω του ανερχόμενου ρεύματος της Λ. Συγγρού (προς Αθήνα), ακολουθώντας τη διαδρομή Ζησιμοπούλου-Αγ. Αναργύρων-
  • Αμφιθέας ή Δημοσθένους-Αμφιθέας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Ποσειδώνος και εν συνεχεία προς Γλυφάδα.

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες