Νέα βέλη Παπαγγελόπουλου κατά Ράικου και Αγγελή: Πολύ σύντομα δεν θα μπορούν να βγουν από το σπίτι τους

Νέα βέλη κατά της κ. Ράικου και του κ. Αγγελή εξαπέλυσε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «πολύ σύντομα θα αποδειχθούν οι παράνομες ενέργειες τους και τα πραγματικά κίνητρα τους και δεν θα μπορούν να βγουν από το σπίτι τους».
Ο κ. Παπαγγελόπουλος τόνισε πως η κ. Ράικου και ο κ. Αγγελής, οι υποκινητές και οι συνεργοί τους θα κριθούν από την Δικαιοσύνη αλλά και από την κοινωνία. Εκτός, λοιπόν, από την κρίση της Δικαιοσύνης θα υπάρξει και η αμείλικτη κρίση της κοινωνίας».
Ολόκληρη η δήλωσή του στη Real News:
«Η ΚΥΡΙΑ Ράικου και ο κύριος Αγγελής, οι υποκινητές και οι συνεργοί τους θα κριθούν από την Δικαιοσύνη αλλά και από την κοινωνία. Εκτός, λοιπόν, από την κρίση της Δικαιοσύνης θα υπάρξει και η αμείλικτη κρίση της κοινωνίας.
Πολύ σύντομα θα αποδειχθούν οι παράνομες ενέργειες τους και τα πραγματικά κίνητρα τους και δεν θα μπορούν να βγουν από το σπίτι τους.
Ερωτώ την κυρία Ράικου, της οποίας η στενή σχέση με τον κύριο Σαμαρά είναι επίσης γνωστή:
Πρώτον, γιατί, όταν παραιτήθηκε, δήλωσε ότι η Novartis αποτελεί την κορωνίδα των σκανδάλων;
Δεύτερον, γιατί στράφηκε τότε κατά των μεγάλων ιδιωτικών συμφερόντων στο χώρο της υγείας και δήλωσε ότι παραιτείται εξαιτίας τους;
Τρίτον, γιατί, όταν παραιτήθηκε δεν ανέφερε απολύτως τίποτα για μένα ή για τον δήθεν Ρασπούτιν, που υπάρχει μόνο στη φαντασία της;
Τέταρτον, γιατί οι κύκλοι της – η ίδια δεν τόλμησε – μετά από ενάμιση χρόνο από την παραίτηση της, αναφέρθηκαν στον υποτιθέμενο Ρασπούτιν, χωρίς όμως να με κατονομάσουν ευθέως; Μήπως γιατί υπήρξαν δημοσιεύματα για το γιατρό σύζυγό της σχετικά με την Novartis;
Κάποιοι αρρωστημένοι εγκέφαλοι μεθοδεύουν νέες σκευωρίες για να προκαλέσουν νέες έρευνες σε βάρος μου. Έχουν συνάψει συμβόλαιο αισχρής κατασυκοφάντησής μου για να με εκδικηθούν και να με εξουδετερώσουν. Διαθέτω όλα τα στοιχεία για να το αποδείξω. Δυστυχώς για αυτούς, θα μείνουν στην ιστορία για την εγκληματική τους δράση που δεν αφορά μόνο εμένα.
Κάποιοι θέλουν να χυθεί το αίμα μου στο βωμό της εκδικητικής μανίας τους, των βρόμικών πολιτικών παιχνιδιών τους και της συγκάλυψης των μεγάλων ποινικών τους ευθυνών. Αποτελούν απόστημα πλέον. Ας χυθεί, λοιπόν, λίγο από το αίμα μου, αρκεί που θα σπάσει το απόστημα και προηγουμένως θα έχει χυθεί όλο το μολυσμένο πύον. Ήρθε η ώρα να απαλλαγούμε από αυτό».

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

107 Απαντήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες