Παλαιό Φάληρο: Απολογείται ο προπονητής πυγμαχίας που κατηγορείται για κατάχρηση & πορνογραφία ανηλίκων (βίντεο)

Οδηγήθηκε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων ώστε να απολογηθεί, ο προπονητής από το Παλαιό Φάληρο, ο οποίος κατηγορείται για κατάχρηση και πορνογραφία ανηλίκων.

Υπενθυμίζεται ότι ο 46χρονος προπονητής συνελήφθη την Περασμένη Πέμπτη, ενώ είχε προηγηθεί καταγγελία εις βάρος του πως είχε εκμεταλλευτεί ανήλικη και είχε προχωρήσει σε ασελγείς πράξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, κάποιες σεξουαλικές πράξεις είχαν γίνει σε καλοκαιρινό καμπ, όταν το κορίτσι ήταν 15 ετών.

Μετά από έρευνα που έγινε στο σπίτι του 46χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας υπολογιστής, δύο σκληροί δίσκοι, ένα τηλέφωνο και usb sticks.

Αναμένεται να ολοκληρωθεί η απολογία του 46χρονου, προκειμένου ανακρίτρια και εισαγγελέας να αποφασίσουν την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες