Πάτρα: Η ώρα της αλήθειας για Μαλένα και Ίριδα – Πότε αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και πότε τα πορίσματα των ιατροδικαστών

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θρίλερ του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης (15/6) παραδίδονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που θα δείξουν εάν δολοφονήθηκαν με κεταμίνη και τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας, ενώ ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουν παραδοθεί και τα πορίσματα των ιατροδικαστών.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας λοιπόν, το αργότερο στα μέσα της επόμενης, αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί και παραδοθεί τα πορίσματα των ιατροδικαστών για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας από την Πάτρα. Η 6 μηνών Ίριδα και η 3,5 ετών Μαλένα, φαίνεται πως δρομολογούν τις εξελίξεις στο θρίλερ.

Πάτρα: Τι δείχνουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών για Μαλένα και Ίριδα

Προτού όμως, καταλήξουν στα πορίσματά τους, οι δύο ιατροδικαστές- Νίκος Καρακούκης και Νίκος Καλογριάς- θα λάβουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που έχουν διενεργηθεί στο εργαστήριο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που έχουν διενεργηθεί στο εργαστήριο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, θα φτάσουν στα χέρια των δύο έμπειρων ιατροδικαστών Καλογριά και Καρακούκη, το αργότερο μέχρι το μεσημέρι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες,  δεν έχει ανιχνευτεί καμία τοξική ουσία στους ιστούς των δύο παιδιών. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει τοξικός παράγοντας που να συμμετέχει στους μηχανισμούς θανάτων.

Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών στην Πάτρα

Μέσα στην εβδομάδα, αναμένεται επίσης, να μεταβεί κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών στην Πάτρα, προκειμένου να λάβει καταθέσεις για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας.

Το αργότερο μέχρι την Παρασκευή, σύμφωνα με το Mega, δεν αποκλείεται να έχει καταθέσει και η Αγγελική Τσιόλα, η ιατροδικαστής που διενήργησε τη νεκροψία στο 6 μηνών βρέφος και η οποία θα φωτίσει τις συνθήκες θανάτου.

Τα πρόσωπα «κλειδιά» που θα καταθέσουν

Δέκα άτομα από το στενό οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον θα κληθούν άμεσα να καταθέσουν, μεταξύ αυτών ο πατέρας των τριών παιδιών αλλά και η αδελφή της 33χρονης προφυλακισμένης μητέρας, η οποία βρισκόταν στο διαμέρισμα της οδού Μπιζανίου την ημέρα που έχασε τη ζωή της η μικρή Ίριδα.

Επιπλέον, κρίσιμη θεωρείται η εξέταση του αίματος της Τζωρτζίνας που βρέθηκε στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού».

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Απόψεις
Κατηγορίες