Πνιγμός στην Κορινθία: Τα πρώτα λόγια του πατέρα της 6χρονης – «Τα έχω χαμένα, πάει η ψυχή μου» (βίντεο)

Σοκ προκαλεί ακόμα ο χαμός του 6χρονου κοριτσιού, το οποίο πνίγηκε στην Κορινθία από αμέλεια του πατέρα της, ο οποίος παρόλο που ήταν εκεί και δε βούτηξε να τη σώσει, επικαλούμενος πρόβλημα άσθματος.

Ο ίδιος, μιλώντας στο Mega, αναφέρθηκε στην σχέση με την κόρη του, της οποίας η κηδεία θα γίνει αύριο.

«Έχω δώσει την κατάθεσή μου. Δεν είμαι σε κατάσταση σήμερα που φεύγει το παιδί και πάει στη χώρα μου να την κηδεύουν και δεν είμαι σε θέση να πω τίποτα, τα έχω χαμένα. (…) Δεν ξέρω τι ώρα είναι η κηδεία αύριο. Εμένα μου απαγόρευσαν να πάω στο παιδί μου.

»Με τη σύζυγο δεν έχουμε πρόβλημα. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Η αλήθεια είναι ότι εγώ το παιδί το έπαιρνα έναν μήνα συνέχεια. Το έπαιρνα το απόγευμα. Ερχόμουν από τη δουλειά και την έπαιρνα. Το παιδί μου έδινε δύναμη, ήταν η δύναμή μου. Πάει η ψυχή μου», λέει μεταξύ άλλων.

Ο ψαροντουφεκάς «καίει» τον πατέρα της 6χρονης

Στην ΕΡΤ μίλησε ο ψαροντουφεκάς Παύλος Μπούνας, ο οποίος ήταν εκείνος που ανέσυρε το άτυχο κοριτσάκι από τη θάλασσα και είδε πρώτος τον αδιάφορο πατέρα που έφτανε στην αστυνομία με τη συνοδεία αστυνομικών.

Ο κ. Μπούνας αντίκρισε την Αμέλια μπλε, ενώ τονίζει ότι η παραλία εξαιτίας του κακού καιρού δεν είχε εκείνη την ημέρα κόσμο.

«Όταν παρατήρησα το παιδί είδα ότι ήταν νεκρό, σε μια βάρκα από κάτω, και το έβγαλα έξω. Το παιδί ήταν μπλε στο πρόσωπο, έβγαζε νερό και φαγητό από το στόμα», δήλωσε στην εκπομπή «Από τις Έξι» στην ΕΡΤ.

Πρόσθεσε δε «Φώναξα τη γυναίκα μου λέγοντας ότι ‘είναι ένα παιδί νεκρό’», ενώ δήλωσε ότι κάλεσε την αστυνομία, ενώ αντίκρισε τον 42χρονο πατέρα όταν έφτασε ταυτόχρονα στην παραλία συνοδεία ενός αστυνομικού.

Μάλιστα επισήμανε ότι «Μετά από 5 λεπτά ήρθε η αστυνομία. Ακριβώς από πίσω του ερχόταν και ο πατέρας. Δεν ξέρω αν είχε πάει εκείνος σε αυτούς ή τον είχαν βρει οι αστυνομικοί. Στις 15:07 έγινε η κλήση στην αστυνομία και ακολούθως ήρθε και το Λιμενικό».

Στο τέλος ο ψαροντουφεκάς «καίει» τον πατέρα υποστηρίζοντας πως όταν αντίκρισε το νεκρό σώμα της κόρης του ήταν «σχετικά ήρεμος και ψύχραιμος» ενώ τον θυμάται αμυδρά να λέει στον αστυνομικό «Πες μου ότι το παιδί μου είναι ζωντανό».

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες