ΠΟΑΕΦ ΚΑΙ ΣΕΦΕΑΑ στηρίζουν έμπρακτα τον μικρό Πολυχρόνη να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή του

Η ΠΟΑΕΦ και η ΣΕΦΦΕΑ στηρίζει τον αγώνα του μικρού Πολυχρόνη ώστε να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή του.

Με κοινή ανακοίνωση, οι δύο Ενώσεις επισημαίνουν ότι βρίσκονται δίπλα στους ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια και προσπαθούν να προσφέρουν την στήριξή τους.

Αφού το περιστατικό του μικρού Πολυχρόνη Ταγάρα είδε το φως της δημοσιότητας, η ΠΟΑΕΦ και το ΣΕΦΕΑΑ εξασφάλισαν ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για βοηθήσουν στην μεταφορά του στο εξωτερικό ώστε να υποβληθεί σε επέμβαση λόγω της σπάνιας ασθένειάς του.

Η ανακοίνωση της ΠΟΑΕΦ και ΣΕΦΦΕΑ για τον Πολυχρόνη Ταγάρα

Η διαχρονική στάση μας, να στεκόμαστε έμπρακτα δίπλα στους ανθρώπους που έχουν την ανάγκη μας, είτε σε υπηρεσιακό, είτε σε προσωπικό, είτε σε οικογενειακό επίπεδο, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για θέματα υγείας και μικρά παιδιά, που ενώ προσπαθούν να ανοίξουν τα φτερά τους για την ζωή, η ασθένεια τα καθηλώνει στο κρεβάτι του νοσοκομείου, ώστε αντί να παίζουν με τα παιδικά τους παιχνίδια να παίζουν κρυφτό με την ζωή, μας επιβάλλει και σήμερα την έμπρακτη στήριξή μας.

Η συγκλονιστική προσπάθεια της οικογένειας του μικρού μαχητή της ζωής Πολυχρόνη Ταγάρα, που είδε το φως της δημοσιότητας και που όπως πληροφορούμαστε είναι μέλος αστυνομικής οικογένειας, για την ανάγκη μεταφοράς του στο εξωτερικό για να υποβληθεί σε επέμβαση λόγω της σπάνιας ασθένειάς του, μας άγγιξε από την πρώτη στιγμή.

Η ΠΟΑΕΦ και το ΣΕΦΕΑΑ εξασφάλισαν ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για την ενίσχυση του σκοπού αυτού, τα οποίο και κατέθεσε στον λογαριασμό που έχει δημιουργηθεί για το σκοπό αυτό .

Με τις ευχές ο μικρός μαχητής της ζωής, ο Πολυχρόνης μας, να μεταβεί στο εξωτερικό και να γυρίσει νικητής παροτρύνουμε όσους επιθυμούν να συμβάλλουν στις παρακάτω τράπεζες:

Τράπεζα Πειραιώς GR8201711150006115145359965

BIC/SHIFT : PIRBGRAA

Αιτιολογία κατάθεσης : Πολυχρόνης Ταγάρας

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες