Προκήρυξη της Ναυτικής Σχολής Πολέμου για την πρόσληψη 9 ωρομισθίων εκπαιδευτικών για το εκπαιδευτικό έτος 2022-2023

Αναρτήθηκε σήμερα στη Διαύγεια η προκήρυξη της Ναυτικής Σχολής Πολέμου (ΝΣΠ) για την προσληψη με επιλογή 9 καθηγητών/ -τριών ως ωρομισθίου διδακτικού προσωπικού [Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού (ΕΕΠ)] με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και ωριαίας αντιμισθίας για το εκπαιδευτικό έτος 2022-2023.

Οι υποψήφιοι-ες θα πρέπει να υποβάλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά απευθείας στη ΝΣΠ (Ναυτικό Οχυρό Βοτανικού, Βοτανικός, Τ.Κ. 10447) με την κατάθεση αυτών αυτοπροσώπως ή με συστημένη επιστολή στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού (για τη Ναυτική Σχολή Πολέμου), Λεωφόρος Μεσογείων 229-231 (ΤΓΝ 1040), ΤΚ 15561, Χολαργός, Αθήνα, το αργότερο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας κατάθεσης, που είναι 20 ημέρες από την επομένη της τελευταίας δημοσιεύσεως της παρούσης στον Ημερήσιο Τύπο, η οποία θα αποδεικνύεται από την ευανάγνωστη ημερομηνία σφραγίδας κρατικού ταχυδρομείου, θα είναι θεωρημένα-αριθμημένα και θα καταγράφονται σε σχετικό πίνακα. Μετά την ημερομηνία αυτή κανένα έγγραφο δε θα γίνεται δεκτό.

Υποδείγματα Αιτήσεων και Υπευθύνων Δηλώσεων θα βρίσκονται αναρτημένα και διαθέσιμα στο διαδικτυακό τόπο του ΠΝ (www.hellenicnavy.gr).

Η ωριαία αποζημίωση του ωρομισθίου διδακτικού προσωπικού καθορίζεται από τις διατάξεις της εκάστοτε ισχύουσας κοινής απόφασης των υπουργών Εθνικής Άμυνας και Οικονομικών, με βάση τα προσόντα που απαιτεί η Προκήρυξη και όχι τα κατεχόμενα από τους υποψηφίους.

Πληροφορίες παρέχονται από τη διεύθυνση Σπουδών της ΝΣΠ, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Τηλέφωνα: 210 34 84 362, 166, 159, 162, 163, 128.

Εmail: [email protected]

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες