Πρόσκληση επιτυχόντων – εισακτέων στη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων ακαδημαϊκού έτους 2022-23

Παρουσία της Κατερίνας Σακελλαροπούλου η ορκωμοσία των αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας

Οι επιτυχόντες-ουσες των πανελλαδικών εξετάσεων του 2022 καλούνται να παρουσιαστούν για κατάταξη στη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων, στη Θεσσαλονίκη (Πλήθωνος Γεμιστού 1, τηλ.: 2310- 962188), στην πύλη της οδού Εγνατίας, τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 08:00.

Οι καλούμενοι/ες για κατάταξη στη σχολή θα πρέπει να προσκομίσουν τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά, που καθορίζονται στην Εγκύκλιο Διαταγή Προκήρυξης Διαγωνισμού Επιλογής Σπουδαστών.

Οι επιτυχόντες-ουσες θα πρέπει να συμμορφωθούν για την εφαρμογή των αντίστοιχων μέτρων και οδηγιών για την αποφυγή διασποράς της covid-19, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα Υγειονομικής προστασίας καθοριζόμενα από την πολιτεία την συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Λεπτομέρειες επί τούτου να ζητηθούν από τους επιτυχόντες απευθείας από τη Σχολή, όπως αναφέρεται στη σχετική προσκληση που αναρτήθηκε σήμερα στη Διαύγεια.

Σε περίπτωση ύπαρξης κενών θέσεων, λόγω μη προσέλευσης των εισακτέων που περιλαμβάνονται στους πίνακες της πρόσκλησης ή λόγω παραίτησης, ή απομάκρυνσης, ή αποχώρησής τους από την σχολή για οποιοδήποτε λόγο, εισάγονται επιλαχόντες με τη διαδικασία που ορίζει ο Ν. 4361/1 Φεβ 16 (ΦΕΚ Α΄ 10) και η σχολή καθίσταται υπεύθυνη για την πρόσκληση και κατάταξη των αντίστοιχων επιλαχόντων.

Tags

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες