Πρωτοδικείο: Αύριο η απόφαση επί του αιτήματος για να μη σταματά η ηλεκτροδότηση σε όσους δεν πληρώσουν την ρήτρα αναπροσαρμογής

Την απόφασή του επί της προσωρινής διαταγής που έχουν ζητήσει με αίτημα τους καταναλωτικές ενώσεις και επαγγελματικές ομάδες ώστε να μην κόβεται το ρεύμα για όσους δεν πληρώσουν την ρήτρα αναπροσαρμογής, αναμένεται να δημοσιεύσει αύριο στις 12.30 το μεσημέρι το Πρωτοδικείο. Η απόφαση που θα εκδοθεί θα έχει ισχύ μέχρι τις 6 Ιουλίου, ημερομηνία αναβολής της συζήτησης της πρώτης συλλογικής αγωγής καταναλωτών που αφορά την ρήτρας αναπροσαρμογής στο ρεύμα.

Σήμερα στο Πρωτοδικείο κατέθεσε ο πρόεδρος εργαζομένων ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ο οποίος υποστήριξε ότι οι συνάδελφοι του προπηλακίζονται όταν πηγαίνουν να κόψουν το ρεύμα. «Εντολές εκτελούν. Ανεξάρτητου τιμολογίου, ανεξάρτητου πελάτη, εάν ο καταναλωτής δεν πληρώσει το σύνολο του τιμολογίου, του κόβεται το ρεύμα. Λαμβάνουμε καθημερινά εντολές για διακοπή ρεύματος. 500 μόνο στην Αττική και 1.500 σε όλη τη χώρα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος εργαζομένων ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ και συμπλήρωσε: Παρά τα μέτρα που λαμβάνονται, οι διακοπές ρεύματος συνεχίζονται σε καθημερινή βάση. Μπορούν να αρνηθούν ότι δεν έχουν δώσει εντολή; Είναι αστείο να μιλάμε για καταστροφή της εταιρείας μέχρι την απόφαση του δικαστηρίου, που έχει πάνω από 5,5 εκ. πελάτες».

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες