Σαρωτικοί έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ. σε πλατείες: Συλλήψεις για ναρκωτικά, μαχαίρια και καταδικαστικές αποφάσεις (αποκλειστικές εικόνες)

Σαρωτικούς ελέγχους για την τήρηση των μέτρων αποφυγής διασποράς του κορονοϊου σε πλατείες της Αθήνας, πραγματοποίησαν στελέχη της ασφάλειας, συλλαμβάνοντας παράλληλα πέντε άτομα για διάφορα αδικήματα.
Στην πλατεία Κυψέλης εντοπίστηκε ένας άνδρας Αλβανικής υπηκοότητας να φέρει στην τσάντα του ένα μαχαίρι και άμεσα συνελήφθη.
Στην ίδια περιοχή οι αστυνομικοί εντόπισαν γυναίκα να επιβαίνει σε ταξί χωρίς να φοράει μάσκα και δεν έφερε την αστυνομική της ταυτότητα. Όταν της ζήτησαν τα στοιχεία της, προέκυψε πως σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για ληστεία.
Στην πλατεία Αμερικής ένα άτομο συνελήφθη, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε ένα σπρέι πιπεριού, ενώ στον Άγιο Παντελεήμονα συνελήφθησαν δυο άτομα για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Παράλληλα στο πλαίσιο της εξόρμησης που πραγματοποίησαν κλιμάκια της ασφάλειας, των πεζών περιπολιών, της ΟΠΚΕ και της δημοτικής αστυνομίας επέβαλαν πρόστιμα σε 9 καταστήματα για μη τήρηση των μέτρων κατά του κορονοϊου και 4 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας σε ΜΜΜ και πρόστιμο ύψους 1.050 ευρώ για συνάθροιση άνω των 9 ατόμων.

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες