Σεξουαλική κακοποίηση από γνωστό σκηνοθέτη – Τι δήλωσε ο δικηγόρος του πρώην ηθοποιού που έκανε τις καταγγελίες

Στον τρόπο με τον οποίο σκοπεύει να κινηθεί σε νομικό επίπεδο ο πρώην ηθοποιός ο οποίος κατήγγειλε με συνέντευξή του σεξουαλική κακοποίησή του από γνωστό σκηνοθέτη, αναφέρθηκε σήμερα ο δικηγόρος του θύματος Γιάννης Βλάχος.
Όπως ξεκαθάρισε ο πληρεξούσιος δικηγόρος του πρώην ηθοποιού, ο εντολέας του αν δεν υπάρξει αυτεπάγγελτη παρέμβαση της εισαγγελίας τότε ο ίδιος θα κινηθεί νομικά και θα κατονομάσει στον εισαγγελέα το πρόσωπο που τον κακοποίησε.
Συγκεκριμένα, ο κ. Βλάχος ανέφερε: «Ο εντολέας μου έχει πλήρη συνείδηση της σοβαρότητας των καταγγελιών του. Από την άλλη επειδή είναι βαρύτατα εγκλήματα, που έχει υποστεί, αφορούν όμως την προσωπική του ζωή, επιθυμεί σε κάθε περίπτωση να διατηρήσει αυτή τη στιγμή το πρόσωπό του και το όνομά του έξω από τη δημοσιότητα.
Από την άλλη, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης περιμένουμε από τη Δικαιοσύνη να επιδείξει τα αντανακλαστικά που προσφάτως έχει επιδείξει και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις και να κινηθεί αυτεπαγγέλτως, οπότε σε αυτή την περίπτωση θα έχει στη διάθεση της όλα τα στοιχεία για να εκτιμήσει τι προκύπτει και για ποια εγκλήματα μπορεί να ασκηθούν διώξεις».
Ακόμη, ο κ. Βλάχος ανέφερε ότι δεν πρόκειται περί ανώνυμης καταγγελίας, αλλά αποτελεί επιλογή του εντολέα του να μη δημοσιοποιηθεί το όνομά του λόγω της βαθιάς προσωπικής φύσης των εγκλημάτων που καταγγέλλει.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες