Σεξουαλική κακοποίηση: Νέα κατάθεση-φωτιά σε βάρος του γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού – «Μας πρόσφερε αλκοόλ και ναρκωτικά»

Σε ακόμη πιο δύσκολη θέση φέρεται να βρίσκεται πλέον ο γνωστός σκηνοθέτης ηθοποιός ο οποίος τελευταία καταγγέλλεται σε υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης ακόμη και ως βιαστής ανηλίκων. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες στα χέρια των εισαγγελέων βρίσκεται κατάθεση που ελήφθη χθες το βράδυ από νεαρό άνδρα. Ο μάρτυρας αυτός φέρεται να επιβεβαίωσε πολλές από τις καταγγελίες του 25χρονου, ο οποίος έχει καταθέσει μήνυση βάρος του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη.
Στην μήνυση του ο 25χρονος υποστηρίζει ότι ο σκηνοθέτης όταν ήταν 14 ετών το 2010 τον βίασε αφού. Τον ισχυρισμό του αυτόν φέρεται να επιβεβαιώνει, ο νέος μάρτυρας που κλήθηκε στην εισαγγελία, ο οποίος υποστήριξε σύμφωνα με πληροφορίες πως ο 25χρονος μηνυτής λέει αλήθεια για τον βιασμό του από τον σκηνοθέτη.
Συγκεκριμένα, ο μάρτυρας φέρεται να ανέφερε στον εισαγγελέα ότι είχε βρεθεί και ο ίδιος το σπίτι του σκηνοθέτη, μαζί με τον μηνυτή κι άλλους συνομηλίκους του και πως εκείνος τους πρόσφερε αλκοόλ και ναρκωτικές ουσίες κι έπειτα τους πρότεινε να προχωρήσουν όλοι μαζί σε ερωτικές πράξεις.
Ο μάρτυρας επιβεβαιώνει δηλαδή τους ισχυρισμούς του 25χρονου κρίνοντας από τη συμπεριφορά του σκηνοθέτη όπως ο ίδιος την αντιλήφθηκε όταν πήγε στο σπίτι του μαζί με τα άλλα άτομα.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες