Σοκ στο Ρέθυμνο: 32χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του – Τι «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ.

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου ο αιφνίδιος θάνατος ενός 32χρονου άνδρα, ο οποίος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του το μεσημέρι της Πέμπτης (25/6), σε χωριό του Δήμου Μυλοποτάμου.

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε από τον πατέρα του σε σημείο κοντά στην οικογενειακή κατοικία, ο οποίος ειδοποίησε άμεσα τις αρμόδιες Αρχές.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, οι οποίοι, μετά την αυτοψία και τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, όπως αναφέρει το neakriti.

Για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου, έχει παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, τα αποτελέσματα της οποίας αναμένεται να ρίξουν φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο 32χρονος.



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

0 Σχόλια
Oldest
Newest
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ