Στυλιανίδης: Θα επισκεφτεί την Νοτιοανατολική Αττική την Τετάρτη

Ο Χρήστος Στυλιανίδης

Ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης θα επισκεφτεί την Τετάρτη, 1 Ιουνίου την Νοτιοανατολική Αττική.

Επίσκεψη στη Νοτιοανατολική Αττική θα πραγματοποιήσει αύριο, 1η Ιουνίου, ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, συνοδευόμενος από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα, τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Ευάγγελο Τουρνά και τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειο Παπαγεωργίου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Υπουργός θα επισκεφθεί τους Δήμους Κρωπίας, Σαρωνικού και Λαυρεωτικής, όπου θα συμμετάσχει σε συσκέψεις στα αντίστοιχα Δημαρχεία, παρουσία όλων των τοπικών φορέων.

Σκοπός των επισκέψεων είναι η ενίσχυση του συντονισμού με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, καθώς και με όλους τους συναρμόδιους φορείς, για την αποτελεσματικότερη πυροπροστασία της ευρύτερης περιοχής της Νοτιοανατολικής Αττικής, σε συνέχεια αντίστοιχων συσκέψεων που πραγματοποιήθηκαν στη Δυτική Αττική το Σάββατο 28 Μαΐου. Οι επισκέψεις τόσο εντός Αττικής, όσο και σε άλλες περιοχές της χώρας θα συνεχιστούν, στο πλαίσιο ενδυνάμωσης της συνεργασίας και ενίσχυσης της ετοιμότητας όλων των συναρμόδιων φορέων.

Δυνατότητα σύντομων δηλώσεων μετά το πέρας της επίσκεψης στο Δημαρχείο Λαυρεωτικής περί ώρα 17.30.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Απόψεις
Κατηγορίες