Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σήμερα των δικηγόρων στα Πρωτοδικεία της χώρας – Τι ζητούν

Σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε όλα τα Πρωτοδικεία της χώρας, κατέρχονται σήμερα οι δικηγόροι, διεκδικώντας την ικανοποίηση σειράς αιτημάτων του κλάδου αλλά και το τερματισμός της «αντιφατικής και κακής νομοθέτησης» που δημιουργεί «ανασφάλεια δικαίου».
Οι συγκεντρώσεις, όπως αναφέρει η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας θα γίνουν με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων πρόληψης και προστασίας από τον κορονοϊό.
Συγκεκριμένα, και όπως αναφέρουν οι δικηγόροι σήμερα θα συγκεντρωθούν στην έδρα κάθε Πρωτοδικείου για να διαμαρτυρηθούν «για την αντιφατική και κακή νομοθέτηση, που δημιουργεί ανασφάλεια δικαίου, αιφνιδιάζει τους παράγοντες της δίκης και φαλκιδεύει δικαιώματα Ελλήνων πολιτών καθώς επίσης και για τη συνεχιζόμενη αδράνεια της Κυβέρνησης ως προς την οικονομική στήριξη του κλάδου».
Το σύνθημα μάλιστα των σημερινών πανελλαδικών κινητοποιήσεων των δικηγόρων είναι: «Ασφαλής υγειονομική και δικονομική λειτουργία της Δικαιοσύνης- Η αξιοπρέπεια των δικηγόρων είναι αδιαπραγμάτευτη».

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες