Συνάντηση ΠΟΣΥΦΥ με Νίκο Παναγιωτόπουλο: «Να ενισχυθούν περαιτέρω οι υπηρεσίες με νέους συνοριακούς φύλακες» (εικόνες)

Στο πλαίσιο της παρουσίας του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου σε εκδήλωση στην Καβάλα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων (ΠΟΣΥΦΥ).

Στο επίκεντρο της συνάντησης τέθηκαν θέματα που απασχολούν την Ομοσπονδία των Συνοριοφυλάκων αλλά και για τις ανησυχίες τους και σχεδιασμούς διαχείρισης κάθε απειλής που οι ένοπλες δυνάμεις και η ελληνική αστυνομία καθημερινά αντιμετωπίζουν ιδιαίτερες προκλήσεις.

Όπως σημειώνει η ΠΟΣΥΦΥ, συζητήσαμε για την αναγκαιότητα περαιτέρω ενίσχυσης των Υπηρεσιών μας με νέους συνοριακούς φύλακες όπως εξάλλου έχει εξαγγελθεί σε περιοχές όπως η Καβάλα, η Ροδόπη  αλλά και σε άλλες περιοχές.

Επίσης είχαμε εκτενή συζήτηση για την βελτίωση και δημιουργία ενός μόνιμου εργασιακού περιβάλλοντος για τους συνοριακούς φύλακες ορισμένου χρόνου. Οι συνθήκες και οι ανάγκες επιβάλλουν πλέον ασφαλέστερο εργασιακό μέλλον για τους νέους μας συνοριακούς φύλακες.

Ο υπουργός επανέλαβε την ισχυρή πολιτική βούληση της κυβέρνησης για συνοριακή φύλαξη σε όλο το εύρος και την πάταξη των κυκλωμάτων λαθροδιακίνησης.

Από κοινού επιβεβαιώσαμε πως η Ελλάδα δεν έχει να φοβηθεί καμία απειλή. Έχουμε αποδείξει στο παρελθόν και αποδεικνύουμε καθημερινά το αξιόμαχο των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας.

Ανανεώσαμε ραντεβού για περαιτέρω συζήτηση και εξεύρεση απαντήσεων σε κοινά ζητήματα που μας απασχολούν.

 

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες