Συνδικαλιστές αστυνομικοί με τηλεστασίδι – Ανούσιες παρουσίες, κουραστικές αναλύσεις

Δεν έχουν τέλος οι τηλεοπτικές εμφανίσεις συνδικαλιστών αστυνομικών, οι οποίοι παίρνουν θέση επί παντός επιστητού, χωρίς συνήθως, να έχουν καμία σχέση με την υπόθεση την οποία καλούνται να σχολιάσουν.

Έτσι λοιπόν από τα ξημερώματα, πιάνουν τηλεστασίδι, προκειμένου να μεταφέρουν την θέση της ΕΛ. ΑΣ, χωρίς κανείς από το αρχηγείο του σώματός να τους έχει ορίσει εκπροσώπους. Οι τηλεμαϊντανοί αστυνομικοί έχουν λόγο για  πλήθος υποθέσεων που μπορεί να αφορούν ξεκαθαρίσματα μεταξύ ανθρώπων της νύχτας, συμμορίες ανηλίκων, συμπλοκές οπαδών, ακόμη και ξυλοδαρμούς μεταξύ trapper!

Όλα τα… «σφάζουν, όλα τα μαχαιρώνουν»

Όλα τα… «σφάζουν, όλα τα μαχαιρώνουν», γνώμη και άποψη για όλα»! Το ακόμη πιο αστείο της υπόθεσης, είναι πως τα σχόλιά τους έχουν αντικείμενο υποθέσεις από όλη την χώρα, από την Θεσσαλονίκη έως την Κρήτη, ενώ οι ίδιοι υπηρετούν σε αστυνομικά τμήματα της Αθήνας, χωρίς να έχουν γνώση της δικογραφίας ή πληροφορίας που έχουν συλλέξει οι συνάδελφοί τους που ασχολούνται με τις υποθέσεις.

Πολλές φορές μάλιστα γνωρίζοντας το παιχνίδι των ΜΜΕ, πετάνε και κάποιες «δυνατές» ατάκες, για να παίξουν σε sites, ενώ καθημερινά κοινοποιούν τις εμφανίσεις  από τους  τηλεοπτικούς σταθμούς που εμφανίζονται, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  για likes και φυσικά για… αποθεωτικά σχόλια από γνωστούς και μη.

Οι σοβαροί συνδικαλιστές της ΕΛ. ΑΣ

Στον αντίποδα, υπάρχει, ευτυχώς, πλήθος συνδικαλιστών της ΕΛ.ΑΣ οι οποίοι φροντίζουν με τις τηλεοπτικές τους εμφανίσεις να παρουσιάζουν τα προβλήματα των συναδέλφων τους, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, τις ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό. Να φέρνουν στη δημοσιότητα όσα οι συνάδελφοί τους δεν μπορούν να κάνουν.

Συνδικαλιστές με μακρά πορεία, έμπειροι και σοβαροί που η παρουσία τους τιμά το σώμα και έχει την αποδοχή αστυνομικών, πολιτών και δημοσιογράφων, καθώς ο λόγος τους είναι σοβαρός, μετρημένος και ουσιαστικός. Πολλοί μάλιστα αποφεύγουν να βγαίνουν  στα μέσα ενημέρωσης συχνά, καθώς δεν επιθυμούν να μετατραπούν σε «γλάστρες», ενώ αποφεύγουν να πάρουν θέση για « ανοιχτές» υποθέσεις, γνωρίζοντας πως ενδεχομένως κάποιες πληροφορίες ή αναφορές τους να «χαλάσουν» την δουλειά των συναδέλφων τους.

Αυτή κυρίως είναι η διαφορά μεταξύ σοβαρών συνδικαλιστών που έχει ανάγκη η ΕΛ. ΑΣ και συνδικαλιστών που μόνο στόχο έχουν την αυτοπροβολή.

 

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες