Θέλεις να φοιτήσεις σε στρατιωτική ή αστυνομική σχολή – Αυτά είναι τα δικαιολογητικά και η αλλαγή κλειδί για φέτος!

Αυξημένος θα είναι φέτος ο αριθμός των εισακτέων σε αστυνομικές και στρατιωτικές σχολές, με τους υποψηφίους των Πανελληνίων 2022 να έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να εξασφαλίσουν την είσοδο τους σε αυτές.
Σύμφωνα με πληροφορίες του L&O o αριθμός εισακτέων στις αστυνομικές σχολές φέτος αναμένεται να αγγίξει τους 800 έναντι των 350 το προηγούμενο έτος, ενώ άγνωστο είναι έως και τώρα εάν θα υπάρξει ταυτόχρονη αύξηση και στις στρατιωτικές σχολές.
Η αλλαγή
Να σημειωθεί, ότι για πρώτη φορά θα διεξαχθούν τα αγωνίσματα νωρίτερα από τις Πανελλαδικές, με πληροφορίες να θέλουν την ανακοίνωση των ημερομηνιών εντός του Μαρτίου.
Οι τέσσερις νέες σχολές
Εν αναμονή του αριθμού εισακτέων στις στρατιωτικές σχολές, διευρύνονται οι επιλογές των υποψηφίων με τέσσερις νέες ειδικότητες, που αφορούν τους υποψηφίους του 2ου (Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών) και του 4ου (Οικονομίας και Πληροφορικής) πεδίου.
Ειδικότερα, στη Σχολή Ικάρων προστίθενται οι κατηγορίες:
Ικάρων Μετεωρολόγων
Ικάρων Ερευνας Πληροφορικής
Ικάρων Διοικητικών
Ικάρων Εφοδιαστών
Και τα τέσσερα τμήματα έχουν ορίσει ως συντελεστή για την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής την ανώτατη δυνατή επιλογή, δηλαδή το 1,20.
Τα απαραίτητα δικαιολογητικά
Μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου θα πρέπει να έχουν υποβάλει τα απαραίτητα δικαιολογητικά οι υποψήφιοι που ενδιαφέρονται για την εισαγωγή τους στις στρατιωτικές σχολές και την Αστυνομία.
Ειδικότερα:
Μέχρι την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου, οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν υποβάλει ηλεκτρονικά την αίτηση-δήλωση, καθώς και τα δικαιολογητικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.asei-assy.mil.gr. Στη συνέχεια, θα πρέπει να ενημερωθούν από τα διαθέσιμα εξεταστικά κέντρα για τις ημερομηνίες διεξαγωγής των Προκαταρκτικών Εξετάσεων.
Μέχρι τις 27 Φεβρουαρίου έχουν προθεσμία όσοι ενδιαφέρονται για την εισαγωγή τους στις αστυνομικές σχολές να υποβάλουν στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας τους την αίτηση συμμετοχής τους, καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Για το χρονικό διάστημα της διεξαγωγής των Προκαταρκτικών Εξετάσεων, οι υποψήφιοι θα ενημερωθούν από την ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας: www.astynomia.gr.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δύο νεκροί Έλληνες ομογενείς στην Ουκρανία – Ουκρανοί στρατιώτες οι δράστες
YΠΕΞ στους Έλληνες της Ουκρανίας – «Φύγετε άμεσα από τη χώρα»
Δολοφονία 19χρονου Άλκη: Συνελήφθη το 12ο άτομο – Αναλυτικά η ανακοίνωση της οικογένειας του 22χρονου
Θέλεις να φοιτήσεις σε στρατιωτική ή αστυνομική σχολή – Αυτά είναι τα δικαιολογητικά και η αλλαγή κλειδί για φέτος!
Καταδίωξη στο Μενίδι – Πυροβολισμοί και τραυματισμός αστυνομικού
Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Μία Απάντηση

 1. The energy massage inSoho it today skill give away bliss. The Soapy massage – on the influence on clients is meant practically unlimited available opportunities actions on bodily, and consequently, and psychoemotional state of health friends.
  And while, french massage and not violates practically any prohibitions, for the reason it's not about sexual contact.
  Sensitive touch rasprekrasnoy girls will flow through your body, dipping in depth boundless the ocean pleasure. In the quiet slip, donating your skin kisses, prelestress envelops the warmth of one's body. You will be surprised at, which sea bliss today it is possible to feel fromnude massage in Midtown.
  In school sensual massage women will hold erotic 4hands massage. Similar swedish massage, as in principle, and relaxation, influences on some area human body, this give a chance male gain strength.
  Systematically visiting the four hands massage for clients, you guarantee himself excellent sexual relaxation.

  Где создать блог когда это уже стало модным Медиа Нетологии

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες