25.1 C
Athens
28.3 C
Thessaloniki
Παρασκευή 24 Μαΐου 2024
More

  Θεσσαλονίκη: Αυτό είναι το email που έστειλε ο γυμναστής πριν αυτοκτονήσει – «Καίει» τη γυναίκα «αράχνη» – Τι γράφει για το πάρτι που πήγε η Μπίκα (βίντεο)  Το φως της δημοσιότητας βλέπει το email που απέστειλε ο 50χρονος γυμναστής από τη Θεσσαλονίκη λίγο πριν βάλει τέλος στη ζωή του.

  ο γυμναστής έστειλε το email σε 24 ηλεκτρονικές διευθύνσεις περίπου μιάμιση ώρα πριν προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα και εξηγεί γιατί αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του.


  Στην κορυφή του ηλεκτρονικού μηνύματος υπάρχει φωτογραφία από την αστυνομική ταυτότητα της γυναίκας, η οποία -σύμφωνα με τον αυτόχειρα- τον οδήγησε στην οικονομική καταστροφή και κατά συνέπεια στην αυτοκτονία. «Λίγο πριν δώσω τέλος στο δράμα που περνάω, θεωρώ υποχρέωση μου να μάθουν όλοι ότι αυτό το όνομα (αναφέρει το όνομα της γυναίκας) με οδήγησε να βάλω τέλος στη ζωή μου».

  Στη συνέχεια, ο γυμναστής αναφέρεται στα ποσά που του απέσπασε η γυναίκα με την οποία γνώριζε από το σχολείο και ήταν ερωτευμένος μαζί της. «Κατάφερε να μου αποσπάσει το ποσό των 90.000 ευρώ. Με οδήγησε να απωλέσω ολόκληρη την περιουσία μου 400.000 ευρώ . Δυστυχώς εγώ είμαι αυτός που πρέπει να πληρώσει με αυτό το τίμημα με την απώλεια της ζωής μου. Μια ημέρα πριν την ημέρα των γενεθλίων μου έκλεισε όλους τους διαύλους επικοινωνίας, από τότε παραμένει άφαντη».

  Στη συνέχεια, ο 50χρονος αναφέρεται στο περιβόητο πάρτι το βράδυ της πρωτοχρονιάς σε πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, ενώ αναφέρεται και σε κυκλώματα που εκμεταλλεύονται και εκβιάζουν επιχειρηματίες. Μάλιστα, γράφει στο email του, σε αυτό συμμετείχε και η γυναίκα με την οποία ήταν ερωτευμένος. «Αυτό έκανε κι αυτή… εξαπατούσαν γνωστά άτομα της πόλης μας ακόμα και πελάτες, από Κύπρο και Βουλγαρία… τους έπαιρναν από αεροδρόμια κτλ.».

  Το email αυτό όπως και οι τηλεφωνικές επικοινωνίες του προπονητή έχουν μπει πλέον στο μικροσκόπιο των διωκτικών αρχών προκειμένου να ριχτεί άπλετο φως σε όλες τις πτυχές της υπόθεσης.


  το email που έστειλε ο γυμναστής
  Το email που έστειλε ο γυμναστής

  Γεωργία Μπίκα: Τι απαντά σε όσους ενέπλεξαν το όνομά της στην υπόθεση αυτοκτονίας

  Η Γεωργία Μπίκα δίνει τη δική της απάντηση σε όσους ενέπλεξαν το όνομά της στην υπόθεση αυτοκτονίας του 50χρονου γυμναστή στη Θεσσαλονίκη.

  Ο γυμναστής που κρεμάστηκε στη Θεσσαλονίκη αποκάλυπτε πολλά για τον θάνατό του στην τελευταία του ανάρτηση. Δήλωσε πως η γυναίκα που του απέσπασε όλη την περιουσία είναι μέλος κυκλώματος μαστροπείας, ενώ έκανε αποκαλύψεις για κύκλωμα που εμπλέκει αρκετά πρόσωπα συνδέοντάς το και με την υπόθεση με τον καταγγελλόμενο βιασμό σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης την Πρωτοχρονιά.

  Από την πλευρά της, η Γεωργία Μπίκα, που κατήγγειλε τον βιασμό της στο Πρωτοχρονιάτικο πάρτι, απαντά για τα όσα ακούγονται για την εμπλοκή της στην υπόθεση της αυτοκτονίας, μέσω της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα». «Είναι κρίμα να φύγει κάποιος έτσι. Έχω διαβάσει την είδηση όμως δε γνωρίζω κάτι για αυτό και ούτε έχει κάποια σχέση με εμένα η υπόθεση! Το τι μπορεί να γίνεται στο σπίτι του καθενός δεν το γνωρίζω ούτε με αφορά. Εγώ σας λέω από τη δική μου κρίση… Δεν ξέρω αν ισχύουν αυτά που γράφονται γιατί δε γνωρίζω προσωπικά τη μητέρα της… Όσον αφορά στη φίλη μου αν υπονοεί κάτι τέτοιο δε μου έχει δώσει ποτέ κάποιο άσχημο σημάδι! Δεν είναι μαμά μου ούτε μου έχει δώσει κάποια τέτοια εντύπωση. Προσωπικά όμως δεν την ξέρω καλά, μόνο την κόρη της…. Εάν έβλεπα ότι λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο θα είχα απομακρυνθεί…», δηλώνει.

  «Φυσικά και συνδέουν εμένα, όμως όποιος θέλει μπορεί να ψάξει εάν θεωρεί ότι μπλέκομαι σε κάτι τέτοιο! Και είμαι καθαρή, δε θα έκανα ποτέ κακό σε κάποιον ούτε και θα τον εκμεταλλευόμουν. Με όλο το σεβασμό, το ότι κατήγγειλαν ένα περιστατικό και προσπαθούν να με μπλέξουν χωρίς να με γνωρίζουν προσωπικά, είναι το χειρότερο που μπορούν να κάνουν με κάποιον που ζητάει βοήθεια! Δεν είναι να πάρω κάτι πίσω γιατί εγώ γνωρίζω και μόνο, όλοι οι άλλοι θα πουν χωρίς να τους νοιάζει κάτι! Εγώ θέλω να ζήσω τη ζωή μου και αυτή τη στιγμή 24 χρόνων καλούμαι να διαχειρίζονται όλα αυτά τα πρωτόγνωρα πράγματα χωρίς να φταίω! Και δεν ήξερα τίποτα ποτέ, ούτε ήξερα τις οικογένειες που ήταν στην υπόθεση μου. Έπειτα τις έμαθα και αναζητούσα μια συγγνώμη! Δε θέλω άλλο να εκτίθεται η ζωή μου και η ψυχολογία μου σε όλο αυτό, ας κάνουν τη δουλειά τους οι αρμόδιοι. Οτιδήποτε άλλο βγαίνει σε site και προσπαθεί να εμπλέξει το όνομα μου σίγουρα είναι για να με βγάλει λάθος!», καταλήγει η Γεωργία Μπίκα.  ΣΧΕΤΙΚΑ
  ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

  ΑΠΟΨΕΙΣ