Θρίλερ στον αέρα για τον Καραμανλή: Κεραυνός χτύπησε το αεροπλάνο που τον μετέφερε στη Μυτιλήνη

Κώστας Καραμανλής

Ένα θρίλερ στον αέρα έζησε το βράδυ της Πέμπτης ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, καθώς το κεραυνός χτύπησε το αεροπλάνο που τον μετέφερε στη Μυτιλήνη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με stonisi, ο κεραυνός χτύπησε αεροπλάνο αεροπλάνο της πτήσης προς Μυτιλήνη στο οποίο μάλιστα επέβαινε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής με στελέχη του υπουργείου του αλλά και ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, περίπου στις 10 το βράδυ και ενώ το αεροπλάνο ήταν στο μέσον περίπου της διαδρομής, οι επιβάτες άκουσαν ένα δυνατό θόρυβο και είδαν μια έντονη λάμψη.

Μετά από κάποια δευτερόλεπτα ενός «τρέμουλου» το αεροπλάνο συνέχισε κανονικά την πτήση του και προσγειώθηκε στη Μυτιλήνη περίπου στις 10.20.

Έφυγαν τελικά

Αναχώρησαν στις 10,30 το βράδυ, με έξι ώρες καθυστέρηση οι επιβάτες της μεσημεριανής πτήσης της AEGEAN που δεν πραγματοποιήθηκε αφού κατά την τροχοδρόμηση τους προκειμένου να αναχωρήσει διαπιστώθηκε βλάβη στον κινητήρα. Οι επιβάτες του αεροπλάνου μιλάν με τα χειρότερα λόγια για την εταιρεία αφού ανά ώρα τους ανακοινώνονταν η καθυστέρηση για μια ακόμα ώρα, γεγονός που δημιούργησε ανεπίτρεπτη ταλαιπωρία αλλά και εκνευρισμούς.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες