Τουρκία: Απίστευτη καραμπόλα 58 οχημάτων λόγω παγετού – «Δίπλωσε» νταλίκα, εγκλωβίστηκαν μέσα στα οχήματά τους (βίντεο)

Δεκάδες οχήματα ενεπλάκησαν σε τροχαίο που σημειώθηκε χθες στην επαρχία Μπολού της βορειοδυτικής Τουρκίας, όπου οι χιονοπτώσεις και το δριμύ ψύχος μετέτρεψαν σε «παγοδρόμια» μεγάλα τμήματα του οδικού δικτύου.

Ο οδηγός μιας νταλίκας έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο «δίπλωσε» και ακολούθησε καραμπόλα τουλάχιστον 58 οχημάτων, μεταξύ αυτών φορτηγά και λεωφορεία, όπως μεταδίδει το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

Περισσότεροι από 10 τραυματίες έχουν διακομιστεί σε νοσοκομεία, ενώ διεκόπη η κυκλοφορία και εκατοντάδες άνθρωποι εγκλωβίστηκαν μέσα στα οχήματά τους. Ομάδες της Διεύθυνσης Διαχείρισης Καταστροφών και Εκτάκτων Καταστάσεων (AFAD) μοίρασαν τρόφιμα και νερό στους εγκλωβισμένους οδηγούς και επιβάτες.



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

0 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ