Τραγωδία στην Ερμιόνη – Κάηκε ζωντανός ηλιωμένος άνδρας, πατέρας πυροσβέστη

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 8 Ιανουαρίου στην Ερμιόνη Αργολίδας, με τραγικό απολογισμό έναν νεκρό ηλικιωμένο άνδρα.
Η φωτιά ξέσπασε σε διπλοκατοικία στην οποία κατοικούσε ζευγάρι ηλικιωμένων.
Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η ιστοσελίδα «argolikeseidhseis», ο άνδρας ήταν κατάκοιτος και δεν μπόρεσε να απομακρυνθεί με συνέπεια να βρει τραγικό θάνατό μέσα στο σπίτι το οποίο κάηκε ολοσχερώς.
Πατέρας πυροσβέστη ο νεκρός ηλικιωμένος
Παράλληλα, το ρεπορτάζ της τοπικής ιστοσελίδας αναφέρει πως ο άτυχος ηλικιωμένος ήταν πατέρας πυροσβέστη, ο οποίος υπηρετεί στην περιοχή της Ερμιονίδας.
Να σημειωθεί πως στο σημείο επιχείρησαν 5 οχήματα με 10 πυροσβέστες.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Προκαλεί και πάλι ο Κωνσταντίνος Τζούμας: Επιτέθηκε on air σε δημοσιογράφο – «Σιγά που σε εξόργισε – Άντε φύγετε από εδώ ανόητη» (βίντεο)
Βόρεια Εύβοια: «Κρατούσε τσεκούρι και απειλούσε ότι θα με σκοτώσει» – Τι λέει η γυναίκα που γλύτωσε από τον 40χρονο (βίντεο)
Καιρός: Λασποβροχή και καταιγίδες σε όλη την Ελλάδα – Πότε θα «χτυπήσουν» τα φαινόμενα την Αττική
Ο Τζόκοβιτς κόλλησε κορονοϊό στις 16 Δεκεμβρίου Τι υποστηρίζουν οι δικηγόροι του
Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες