Τρόμος για ανήλικους στο Ηράκλειο – Η περιπέτεια μέρα μεσημέρι για κοπέλα και νεαρό

Τον τρόμο έζησαν το μεσημέρι της Κυριακής σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους στο Ηράκλειο, την οδό Δαιδάλου που ήταν έρημη από κόσμο, δύο ανήλικοι, ένα αγόρι και ένα κορίτσι 17 ετών και 14 ετών αντίστοιχα, όταν κατά τη διάρκεια της βόλτας τους έπεσαν «θύματα» δύο ανδρών που τους ζητούσαν επιτακτικά τα χρήματά τους.

Σύμφωνα με την περιγραφή των παιδιών στην αστυνομία που κλήθηκε αργότερα, όπως μεταδίδει το ekriti, οι δύο άνδρες ήταν επιθετικοί προσπαθώντας να διαπιστώσουν εάν οι ανήλικοι είχαν χρήματα πάνω τους. Μάλιστα ένας από αυτούς «γράπωσε» από τους ώμους το κορίτσι για να μην διαφύγει.

Πληροφορίες τους Ράδιο Κρήτη και του ekriti αναφέρουν ότι οι επιθετικοί άνδρες προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να αποσπάσουν χρήματα και τελικά πήραν από 10 ευρώ από το κάθε παιδί.

Ενόσω ήταν σε εξέλιξη το περιστατικό η ανήλικη βρήκε το κουράγιο μέσω κινητού να ειδοποιήσει τους γονείς του και στη συνέχεια και την αστυνομία.

Άνδρες της ομάδας Δίας διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό τους ενώ σύμφωνα με τους ανήλικους οι ίδιοι άνδρες είχαν προσπαθήσει και το βράδυ του Σαββάτου, που το κέντρο του Ηρακλείου σφίζει από νεαρούς να αποσπάσουν χρήματα από νεαρούς και σε τουλάχιστον μία περίπτωση κατάφεραν να αποσπάσουν 50 ευρώ.

Οι ανήλικοι πάντως φέρθηκαν με ψυχραιμία και κατάφεραν δίνοντας αυτά τα λίγα ευρώ να διαφύγουν από τους άγνωστους άνδρες που προσποιούνται ότι μοιράζουν φυλλάδια.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες