Τρόμος για καταστηματάρχες στον Βόλο: Τούς έδειρε ανήλικος!

Χθες στις 21:40 στον Βόλο νεαρός, ηλικίας μόλις 16 ετών, υπήκοος Αλβανίας, κινούμενος με ποδήλατο ως επιβάτης, και ακολουθούμενος από άλλους έφηβους, ηλικίας 17, 14 και 17 ετών, άρχισε να εξυβρίζει περαστικό άντρα, ο οποίος τράπηκε σε φυγή.

Σύμφωνα με το taxydromos, 47χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος, που διαπίστωσε το εν λόγω περιστατικό, έκανε παρατήρηση στον 16χρονο, για να τον συνετίσει, πλην όμως αυτός στράφηκε εναντίον του, εξυβρίζοντας τον και προκαλώντας του σωματικές βλάβες, στο πρόσωπο με τις γροθιές του.

Τότε 33χρονος, ιδιοκτήτης καταστήματος που αντιλήφθηκε το επεισόδιο, κατέτρεξε να τους χωρίσει, εντούτοις ο 16χρονος επιτέθηκε και σε αυτόν εξυβρίζοντάς τον και χτυπώντας τον, με γροθιές στο πρόσωπο.

Ο 16χρονος έκανε μήνυση στους καταστηματάρχες!

Στη συνέχεια ο 16χρονος έσπασε με τη γροθιά του τζαμαρία εισόδου διπλανού καταστήματος και τράπηκε σε φυγή, με τους υπόλοιπους ανήλικους φίλους του, όμως λόγω τραυματισμού του στο δεξί χέρι, από τη τζαμαρία που έσπασε, μετέβη, με ΕΚΑΒ στο Γ.Ν. Βόλου.

Ο 16χρονος υπέβαλε μήνυση στους καταστηματάρχες που χτύπησε για εξύβριση, σωματική βλάβη αδύναμων ατόμων, ψευδής καταμήνυση και απειλή. Ο ανήλικος, όπως και η μητέρα του ηλικίας 36 ετών, συνελήφθησαν για εξύβριση, ψευδή καταμήνυση, σωματική βλάβη και απειλή.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες