Βελτιωμένη η εικόνα στον Έβρο – Ένα ενεργό μέτωπο στο δάσος της Δαδιά (βίντεο)

Αυτή την ώρα είναι βελτιωμένη η εικόνα στο μέτωπο της φωτιάς στο Δάσος της Δαδιάς, στον Έβρο καθώς, πλέον είναι ένα το ενεργό πύρινο μέτωπο.

Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής αποχωρούν από τα υπόλοιπα σημεία και θα μεταφερθούν όλα στο νοτιοδυτικό μέτωπο προκειμένου να δώσουν εκεί την τελική μάχη της κατάσβεσης.

Σήμερα, ο καιρός είναι σύμμαχος και είναι κάτι που δεν θα μείνει ανεκμετάλλευτο από τις δυνάμεις κατάσβεσης της φωτιάς. Τα πυροσβεστικά θα παραταχθούν στην μεγάλη αντιπυρική ζώνη και στη συνέχεια θα περάσουν μέσα στο δάσος με τη βοήθεια του στρατού που θα ανοίγει δρόμους.

Σύμφωνα με το Thestival, στο σημείο βρίσκονται και επιχειρούν συνολικά, 320 πυροσβέστες 68 οχήματα και 13 πεζοπόρα τμήματα αναμένεται να προσεγγίσουν την καρδιά του Δάσους για να σβήσουν τις φλόγες.

Στην Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης – Ορεστιάδας από το ύψος του κόμβου Λαγυνών έως το ύψος του κόμβου Δαδιάς αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Πλέον, το χωριό Λευκίμμη δεν απειλείται, ωστόσο τη Δευτέρα, οι ηλικιωμένοι του χωριού χρειάστηκε να μεταφερθούν σε ξενοδοχεία καθώς η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες