Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Η μητέρα της δεν ήξερε για τα εμβάσματα από τον 53χρονο» επιμένει ο δικηγόρος της

Τις θέσεις της μητέρας της 12χρονης από τον Κολωνό που έπεσε θύμα βιασμού μετέφερε ο συνήγορός της ο οποίος επέμεινε στη «γραμμή» ότι η πελάτης του δεν γνώριζε τίποτα για τα εμβάσματα τα οποία ήταν και αυτά που την «έκαψαν».

«Η μητέρα της 12χρονης δεν ήξερε για τα εμβάσματα, γίνονταν σε λογαριασμό που δεν χρησιμοποιούσε. Το κορίτσι είχε δώσει το ΙΒΑΝ του λογαριασμού και την κάρτα αναλήψεων στον 53χρονο» είπε στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας.

«Φαίνονται τα ονόματα που έχουν κάνει τις καταθέσεις στον λογαριασμό της μητέρας. Είναι σε σχέση και σε συνδυασμό με τον 53χρονο οι καταθέσεις αυτές. Υπάρχει ένα όνομα καταθέτη που φαίνεται, σε άλλες περιπτώσεις φαίνονται μόνο οι λογαριασμοί και μένει να ταυτοποιηθεί από την Αστυνομία το κάθε όνομα πίσω από κάθε λογαριασμό», πρόσθεσε ο κ. Λύτρας.

Ο κ. Λύτρας υποστήριξε, επίσης, ότι η μητέρα δεν γνώριζε για τον βιασμό της 12χρονης «αλλά δεν το λέει μόνο η μητέρα. Το λέει και η 12χρονη, το λέει και η θεία του κοριτσιού από όπου ξεκίνησε η αποκάλυψη όλων. Η μητέρα δεν είχε καταλάβει κάτι ούτε η 19χρονη αδελφή της 12χρονης».

Ο ίδιος έκρινε, ακόμα, ότι σωστά εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης για την μητέρα της 12χρονης εξηγώντας ότι «εάν δεν υπήρχε το ένταλμα σύλληψης της μητέρας, δεν θα μπορούσε να γίνει άρση του τραπεζικού απορρήτου και του απορρήτου επικοινωνιών της μητέρας. Ίσως έγινε για αυτό η σύλληψη της μητέρας, αυτό περνάει από το μυαλό μου».

Κληθείς, τέλος, να σχολιάσει την νέα σύλληψη άνδρα, ο οποίος είχε βιάσει την ανήλικη τουλάχιστον δύο φορές, ο Απόστολος Λύτρας είπε πως δεν έχει κάποια ειδική ενημέρωση, προσθέτοντας όμως πως «σίγουρα θα υπάρξουν κι άλλες συλλήψεις» εμπλεκόμενων στην υπόθεση και μάλιστα, όπως ανέφερε, μέσα στην ημέρα.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες