Βόλος: Διαμεσολάβηση για τραυματισμό ζευγαριού από μπρίκι και μαχαίρι

Αναβολή ενός και πλέον μήνα δόθηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου για έναν άνδρα 74χρόνων και την 58χρονη σύζυγό του, για ενδοοικογενειακό επεισόδιο με … το μπρίκι και ένα μαχαίρι κουζίνας, προκειμένου να διερευνήσουν μέσω των συνηγόρων τους αν μπορούν να τα βρουν με τη διαδικασία της ποινικής διαμεσολάβησης.

Χθες το ζευγάρι που είχε αλληλομηνυθεί παρουσιάστηκαν στο Δικαστήριο, όπου ο άνδρας παραδέχτηκε την πράξη του, ενώ η γυναίκα υποστήριξε ότι δεν έκανε τίποτα…
Στην πρόταση για προσπάθεια ποινικής διαμεσολάβησης, αν και η εισαγγελική πρόταση ήταν αρνητική, τελικά το Δικαστήριο έδωσε περιθώριο ενός μήνα στο ζευγάρι, να κάνει μια προσπάθεια για να τα βρει, αν και οι κατηγορίες της οπλοκατοχής και οπλοχρησίας παραμένουν.

Το Δικαστήριο αναβλήθηκε για τις αρχές Ιουνίου και παραμένει ο όρος, μέχρι τη δίκη, ο 74χρονος να εξακολουθήσει να μένει μακριά από το σπίτι του, όπου μένει η 58χρονη γυναίκα.

Το επεισόδιο ανάμεσα στο ζευγάρι έγινε νωρίς το βράδυ της Δευτέρας 11 Απριλίου, όταν ο σύζυγος, σύμφωνα με την μήνυση της γυναίκας, επέστρεψε στο σπίτι πιωμένος, άρχισε να φωνάζει «να φύγετε από το σπίτι» και να βρίζει τη γυναίκα, κατά της οποίας επιτέθηκε, πατώντας της ένα μπρίκι στο κεφάλι!
Η γυναίκα που είναι ηλικίας 58 χρονών, όταν είδε ότι την πλησίαζε απειλητικά, πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και του προκάλεσε αμυχή στο χέρι.

Πηγή: magnesianews.gr

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες